![]() |
Re: Ce parere aveti despre smart?
Quote:
|
3 Attachment(s)
Oltcit trs 1.3 carburator webber axe came modificate. ulei 5w racing. evacuare sport. filtru. aprindere electronica fara platina.
|
te pomenesti ca ai mai multe axe cu came pe masina aia nu?e cumva un 16 valve??esti prea mandru pentru ce ai sub capota...bluey stie pe ce se bazeaza cand spune(turbo uratule) ca sa nu mai spun ca are o greutate de invidiat masina lui...eu zic sa te potolesti
P.S. PROVOCARILE SE TIN IN ALT LOC |
hai terminati-va cu prostiile.
in 2 luni max imi iau 42 CDI...p[lanuiesc asta de ceva timp.hai mai bine sa vb de alte aspecte...fiabilitate,cum e cutia aia? bluey,ma dai si pe mine o tura cu a ta?Te cinstesc |
da DAc. eu am 2 axe cu came. motor boxer. nu e dacie :D pot face pipi pe orice dacie nemodificata :d
|
Iulixxx numai sa nu fii gras ca mai e unu pe aici care a zis sa-l dau o tura si mi-a dublat greutatea la masina cand s-a suit.Cand vrei dai un pm si ne vedem.Dar sa stii ca nu se compara cdi cu benzina.nici la consum si nici la performante.Nu cutiile sunt problema la masinile astea si nici ambreiajele surprinzator.A mea la 75k km a avut ca defect major galeria de evacuare fisurata si un senzor la pedala de frana (care imi face iar figuri).
Dar masinuta mea a vazut Grecia si Bulgaria de cateva ori si mai vede si 170km/h cand are drum cu toata aerodinamica ei de caramida. Oricum este o masina de fun nu de curse. Ca idee asa nu cu foarte mari investitii motorasul ala de 0,7L se poate urca la 130cp. Cum ar fi motorul de pe Oltcit cu ~250cp. Si ca idee am avut si eu Oltcit si chiar eram mare fan.Si stiu foarte bine ce poate un Oltcit. |
Quote:
2.stiu ce e un motor boxer, deci nu ma lua la misto 3.fac diferenta intre dacie si oltcit 4.bine ca sti sa precizezi "pe orice dacie nemodificata" ca deja o luam personal |
lasa Dac ca vb cu el de la alt nivel la primavara :evil:
|
@Bluey
Smartul ma intereseaza ca masina de fatzaiala permanenta in oras. Ma intereseaza foarte mult fiabilitatea si cutia de viteze care toti zic ca e dubioasa.Ma gandeam la diesel ca are cuplu mai mare si ma ajuta in trafic la plecarile de pe loc mult mai lejere.Nu ma intereseaza performanta,atata timp cat ajunge la 90km/h mai mult nu merg in oras,niciodata. o intrebare....cutia de viteze e automata sau semiautomata?Si altceva...se poate comporta ca o cutie automata...sa nu mai am eu treaba cu ea si sa schimb mereu +/- Merci. poate ne intalnim daca ai amibilitatea sa dau o tura asa ca idee...dar sa stii ca slab nu sunt :) |
Quote:
Cutia nu este deloc dubioasa ,ambreiajul este.Are personalitate proprie si oricat cuplu sau pedala ai da el tot cum vrea mushkii lui pleaca sau schimba. La schimbarea in treapta inferioara se simte cel mai urat cand se gandeste foarte mult daca nu ai pedala de frana apasata.Si de schimbat schimbi numai in sus ca in jos schimba singura indiferent daca esti pe auto sau pe manual. Este o cutie robotizata.Adica o cutie manuala cu ambreiaj comandat electronic si schimbator la fel. 90km/h in Smart sunt alti 90km/h decat esti tu obisnuit.Mai ales daca faci slalom la 90km/h pe dn1 printre masini.Al meu asta face cel mai bine :D |
haha :lol: hai ca asta era singurul topic care nu devenise amuzant
noroc ca mai posteaza astia cu kapul pe umeri :-) sa revenim la subiect... am mers si eu cu o "dracie" de masina sau cum o considera multa lume. cel mai indicat este sa nu vorbesti, sau sa nu te bagi ca vaca cu botul in lapte... pana nu te informezi, pana nu testezi. pot sa spun ca am facut un drivetest cu smart-ul lui bluey :twisted: pe acesta cale ii multumesc inca odata pt ca este un super baiat ;) reveind la smart, masina asta este masina creata special pentru oras, este masina perfecta pentru o persoana, maxim 2 :D care trebuie sa se deplaseze zilnic prin traficul din bucuresti cand iti iei o astfel de masina, nu cauti performanta, cauti economie si fiablitate. intradevar schimbarea vitezelor nu este tocmai eficienta, iar pentru uni este chiar enervanta, dar este facut asa pentru a proteja cutia si ambreiajul din ce am vazut eu pe alte forumuri de specialitate, nu au are probleme cu cutia de viteze, si este una destul de rezistanta, tinand cont ca este pusa pe mai multe motoare cu puteri intre 40cp si 75cp sau poate chiar mai mult :) la interior ai mai mult spatiu decat un orice masina de clasa mica si poate medie... dau ca exemplu renault clio care este foarte cocosat :???: motor spate, tractiune spate, roti impinse la maxim catre exterior asta va spun ceva despre stabilitate? va spun eu, ai senzatia ca esti intr-un kart :D se conduce foarte usor, si masina in sine iti da senzatie de jucarie... pentru copii mari, iti este foarte greu sa te opresti si sa cobori :cry: si pe mine ma bate gandul la un CDI :-P propietari nu prea il lauda, nici eu nu am facut asta, doar am spus ca este o masina mai speciala care iti va aduce mereu zambetul pe buze cel mai bine ar fii sa posteze doar cei care au intradevar ceva de spus si isi pot sustine afirmatiile fie ele bune sau rele |
bine basu...frumos ce ai zis si chiar fff adevarat!!!!!
|
smart??aiurea masina...acu depinde si de gustul omului...mie unu nu-mi place
|
Quote:
|
Ce Ulei Folositi Voi Ptr Smart????? Am O Mare Dilema.....helpppppppppppppp.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning