Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

Marius3k 02-11-07 18:31

Re: Hunedoara - Accidente

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1180592)
Are dreptate! am atras atentia chiar pe sectiunea asta...
...eu cel putin pe forum am tras semnalul de alarma...

Povesteam cu Ciprian_diamond mai demult despre circulatie in general, despre faptul ca suntem tot mai grabiti, mai neatenti, dar nu am avut timp sa fac un topic despre asta. Despre drumurile din judet, despre gropi, despre locuri unde se poate face polei, ca tot a venit sezonul rece, etc.

Eu am pus pozele acolo (pe softpedia) pentru ca nu am avut timp sa merg si sa fac eu unele. Pe topicul ala de sute de pagini fiecare pune poze si se discuta despre fiecare accident in parte, fiecare dandu-si parerea despre ce se poate face pentru a evita pe viitor asemenea lucruri, pe care nu le doresc niciunuia dintre noi.

Bik3rBoy 02-11-07 22:17

speram sa se faca bine cat mai repede ca asta e cel mai important. Masinile se schimba...

danyutz 03-11-07 21:54

kinda bad e tipu, asa am auzit, dar isi revine, usor usor .. e pe la Cj la spital.

sNap7 04-11-07 00:41

Quote:

Originally Posted by Skylin3 (Post 1182195)
kinda bad e tipu, asa am auzit, dar isi revine, usor usor .. e pe la Cj la spital.

de unde stii ?
in ce fel bad ?

mutzu 04-11-07 01:21

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1182368)
de unde stii ?
in ce fel bad ?

Tu ce tot intrebi ca prostu pe aici si incerci sa faci conversatie despre ceea ce nu trebe, cand ai putea foarte frumos sa-l suni pe Alex, si ai rezolva problema fara nici un fel de imbarligaturi

HD-21-ARD 04-11-07 02:55

crezi ca nu stie deja?
toti care suntem amici cu ei stim conditia lui cosmin...
dar aci greseste paul..........ai dreptate mutzu

sNap7 04-11-07 09:09

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 1182420)
Tu ce tot intrebi ca prostu pe aici si incerci sa faci conversatie despre ceea ce nu trebe, cand ai putea foarte frumos sa-l suni pe Alex, si ai rezolva problema fara nici un fel de imbarligaturi

ba inteligentule ce te face sa crezi ca nu stiu ? te trezesti tu sa-mi zici sa-l sun pe Alex
ti se pare ca fac conversatie despre accident !? mie nu
numara mai atent posturile in care am intrebat ceva.

hai, gata .. subiectul e inchis ..

mutzu 04-11-07 10:15

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1182368)
de unde stii ?
in ce fel bad ?

asta e unul dintre ele, suficient!

Bik3rBoy 04-11-07 19:43

nu cred ca e cazul sa va certati aici...nu are rost sa ne certam asa...ne putem intelege si cu frumosul zic eu...
e pacat sa stricam o prietenie din cate o tampenie de asta ...

HD87DGR 24-11-07 23:07

Daca nu ati aflat inca va spun eu acum,am avut accident cu bmw-ul in seara asta la semafoarele de la artima.Mie cam varza masina si mi-au luat astia si permisul pe doua luni.Asta e,sa aveti grija sa nu patiti si voi la fel :(

BAD-GUY 24-11-07 23:23

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 1214539)
Daca nu ati aflat inca va spun eu acum,am avut accident cu bmw-ul in seara asta la semafoarele de la artima.Mie cam varza masina si mi-au luat astia si permisul pe doua luni.Asta e,sa aveti grija sa nu patiti si voi la fel :(

Am vazut cioburi pe acolo,ma gandeam ca a fost accident,imi pare rau,daca nu te superi poti sa dai ceva detalii,cine a fost de vina,etc?

HD87DGR 24-11-07 23:26

EU am fost devina,am facut stanga si ala venea din fata,din pacate prea repede.Neacordare de prioritate...

SpYk3 25-11-07 00:22

u esti ok ?

Kedy 25-11-07 00:33

Imi pare sincer rau am vazut si eu cioburi pe acolo in seara asta. Daca tu esti in regula ii foarte bine fiarele se indreapta.

F.R.Sonic 25-11-07 09:37

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 1214539)

Dacia aia maro ai lovit-o ? :( Am vazut ca era puscata acolo langa artima...pacat ca n-ai fost atent!!! :p era dragut si ursuletu, sper sa-l refaci imediat ce iei permisu' inapoi ;) Bafta! si bine ca esti ok

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning