![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
Eu am pus pozele acolo (pe softpedia) pentru ca nu am avut timp sa merg si sa fac eu unele. Pe topicul ala de sute de pagini fiecare pune poze si se discuta despre fiecare accident in parte, fiecare dandu-si parerea despre ce se poate face pentru a evita pe viitor asemenea lucruri, pe care nu le doresc niciunuia dintre noi. |
speram sa se faca bine cat mai repede ca asta e cel mai important. Masinile se schimba...
|
kinda bad e tipu, asa am auzit, dar isi revine, usor usor .. e pe la Cj la spital.
|
Quote:
in ce fel bad ? |
Quote:
|
crezi ca nu stie deja?
toti care suntem amici cu ei stim conditia lui cosmin... dar aci greseste paul..........ai dreptate mutzu |
Quote:
ti se pare ca fac conversatie despre accident !? mie nu numara mai atent posturile in care am intrebat ceva. hai, gata .. subiectul e inchis .. |
Quote:
|
nu cred ca e cazul sa va certati aici...nu are rost sa ne certam asa...ne putem intelege si cu frumosul zic eu...
e pacat sa stricam o prietenie din cate o tampenie de asta ... |
Daca nu ati aflat inca va spun eu acum,am avut accident cu bmw-ul in seara asta la semafoarele de la artima.Mie cam varza masina si mi-au luat astia si permisul pe doua luni.Asta e,sa aveti grija sa nu patiti si voi la fel :(
|
Quote:
|
EU am fost devina,am facut stanga si ala venea din fata,din pacate prea repede.Neacordare de prioritate...
|
u esti ok ?
|
Imi pare sincer rau am vazut si eu cioburi pe acolo in seara asta. Daca tu esti in regula ii foarte bine fiarele se indreapta.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning