![]() |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!! - sau DACIA cu tuning de 8000 E!!!
frate va rog yo nu o luati voi ca o vreau yo si am planuri mari cu ea.sa dau jos de pe ea tot chitu care il are de la lovituri(arta de a conduce ca un tarus)// a se citi tzarush., si masina asta superba merita un sofer adevarat nu unu care nu stie sa faca o parcare simpla.//poze diseara :).
textul de mai sus e un pamflet a se trata ca atare... dar cu loviturile si stil de condus tarus e pe bune.... |
nu ma..acu pe bune..cat vrei pe ea? :lol:
|
Ce taran... Eu i-as da un BAN pe viata... Lui si la toata reteaua de unde posteaza! Ca sa nu scrie din vecini sa ne streseze..
Si vad ca mai face parte si dintr-un club.. Ii face si pe compatrioti de ras! Ei nu spun nimic? Penibil! |
nu prea vad eo in ce ai bagat u 8000 de euroi...niste jante 2 spoilare(unu mai precis ala din spate) si 2 tzevi de esapament ..incearca sa fii realist :|
|
legenda U L Y face 8000 de euro :))))))
|
:lol: doamne 8000, poate 800 ai vrut sa zici...cel mai tare topic la divertisment, asta e! :lol: :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
Parcare...
|
Quote:
doamne da cat de inalta e, ce parasolarea are, p alea a uitat prietenu lui sa le opuna la investitii:rolleyes2 |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haahahhahhaha. LOOOOOOOOOL Deci..... topicul anului 2007 pe 4tuning. Parerea mea :)) |
Quote:
Chiar nu va prindeti ca bubu asta e tot el? :lol: are doar un singur post. Omul incearca sa se scoata...... dar nu reuseste. |
Quote:
:D Ba da voi chiar nu il stitzi pe ULY ... spaima pULYy !!! |
ULY incearca sa i-o vinzi lu Jay Leno ca la cat de nebun e ala s-ar putea sa ti-o cumpere! :))
|
nu se poate asa ceva.....am ras cu lacrimi!!!....
bafta ULY....esti tare!!! |
Ba,baiatule,posesor De Dacia Mai Delirant Ca Tine Nu Am Vazut In Viata Mea...nu Stiu Daca Am Vazut Un Om In Viata Mea Mai Delirant Ca Tine....sa Nu Mai Ceri Draq Vreo Diferenta La Vreunu Cu Vreun S....cred Ca Daca Te Duci Cu Ea In Vitan Esti Atractia Targului....fac Aia Concurs De Flegme....jur!!!!de Curiozitate...daca Ii Pui Folie La Laguna O Dai Cu 17-18 Mii Aa??doamneee!!!nu Se Poate Asa Ceva!!!!dar Cei Ca Tine Mai Inveselesc Atmosferaa!!ia...mai Uimeste'ne!!!ce Mai Ai De Vanzare????:))))))))))))
|
mah recunoasteti acuma ca o reusit sa va agite pe toti...oricum 8000 de euro nu o bagat in ea nare cum.....o fi fost evacuarea aia scumpa si jantele ca in rest nu se vede nimica deosebit...si motoru ii stock...deci nu are unde sa fi intrat 8000 nici s-o f***......
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning