![]() |
:dance: va anunt ca totul s-a rezolvat :dance: ... tensiunile si problemele pe care le-am intampinat nu au facut decat sa intareasca iubirea noastra :hug: :icon_kiss :flower:
|
Shit - LA NAIBA
PEACE :peace: |
Ce face dragostea din om... Te face sa uiti ca esti suparat si sa treci mai departe foarte usor... Eh... :oops:
|
:poke: :punch: :bat: :shakefist :headache: :chainsaw: :poke: :writers_b
Ceva batai, nimic ??? Ca m-am saturat de atata dragoste... :wink: |
Aaaaaaa, daca insisti, poti sa te legi de ffocus si sa vezi atunci ce dovada de dragoste violenta o sa dau... Pe spinarea ta :twisted: :punch: :chainsaw: :bat: :2gun: :pistoles:
:mrhappy: |
:mrhappy:
|
dragostea face minuni.... :wink: :P :wink: :oops: :P :wink:
|
Ce bine...ca deja ma saturasem de rolul asta de rea. :roll: Acum ma gandeam ca poate reusesc sa ocup postul de \"nasa\" :wink: daca ma grabesc :evil_laug Ce zici Carmen? :oops: Se poate?Nu de alta da trebuie sa imi caut si sotzu' :mrhappy: ..Off iubirea asta ce ma emotioneaza :hug: :icon_kiss
|
aloooo... domnishoara anca.... postu de nash a fost luat de subsemnatul inca de la inceputul acestei discutii....
da' nu s-a vorbit nimic de cel de nasha :wink: :P :shock: :wink: |
Si ce mai asteptati? N-o puneti de o nunta sa avem nasii asigurati? :eyebrow: :mrhappy:
|
:lol: :shock: :D :P :oops: :wink: :lol: 8) :mrgreen: :mrhappy:
shi cu potentziala nasha actuala cum ramane ???? :wink: ... sau cu nashu' Ancai :?: ... :wink: why am I playing with the fire ??? :roll: :? :wink: :P :wink: |
|
In aceeasi situatie ce CeReSe-u ma aflu si eu.....
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: PEACE :peace: |
Sa nu mai aud de relatii la distanta! :google:
Oare de ce m-am indragostit? :cry2: |
Hopa..Carmen ce le-ai facut baietilor de i-ai cucerit pe toti? :roll: Si cat despre indragostitu asta..stai linistita ca trece...garantat :evil_laug :mrhappy: ...Iar cat despre postul de \"nasa\" ..ok..renunt...daca altii s-au anuntat primii..asta e :wink: Poate ocup un alt post ceva :confused2 :hug:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning