![]() |
Re: Maşina mea: '01 Opel Astra G Caravan
Dupa un alt racord totul a revenit la normal, cautand idei pe net lista de modificari de schimba. :lol: pana acum masina nu a vazut decat benzina si uz. Astept sa se incalzeasca vremea sa trec la gumele de vara, am facut un polish neprofesional jantelor de aliaj. Vreau sa imi fac 2 flanse de 2,5 pe spate, grila fara semn, pleoape vopsite si eventual daca as gasii doar doua arcuri pe spate sa o las mai jos. Si, biggest upgrade pana acum, am renuntat la acel "jaf" (a se citii CD Player) AIWA si s-a trecut la un JVC KD-R203 care functioneaza impecabil. (mersi Razvan).
Asteptam caldura sa trecem la treaba. |
toate modificarile ce le-ai scris tu se poate, doar nu trebuie neaparat caldura!:-P...arcuri dc doar pe spate? taie din ele dale dracu ca tot acolo ai fi:-P
|
Pe fata is destul de jos, nu vreau mai mult, insa pe spate ii loc de mai bine. (nu se poate taia ca am inteles ca is conice).
|
Quote:
|
Si iara iti spun, decat sa le tai, mai bie cumpar altele noi. Masina asta am cumparat-i "pentru familie", ca sa ajung la concluzia ca duc 5 persoane in masina de 3 ori pe an. In majoritatea timpului sunt ori singur, ori cu maxim o persoana in masina. Deci, pot fii "form>function".
|
sau pe post de macheta in garaj pana la finantele proprii:lol: autozr1.ro intra si ia-ti daca stai bine cu bani in jur de 420 toate 4 parca:lol:
|
Si daca le iau pana in 200 ron doua bucati? Nu te "grijii tu de banii bisericii", masina nu am luat-o sa stea in garaj.
|
hai ca-i buna chestia cu biserica:lol:
|
1 Attachment(s)
Asa, sa nu moara topicu':
|
Mi-am comandat un kit xenon, imi poate da cineva ceva top tip-uri de instalare? Am inteles ca trebe sa tau soclul becului in 2, sa il pot folosii ca suport.
|
Pune lupe.
|
awesome, sfat mai bun ca asta nici ca exista.
|
2 Attachment(s)
Quote:
tai suportul de bec de unde e cotit,si il faci sa arate ca in poza atasata( 1 ),dupa care treci firele prin el.e f simplu. uite asa,ca in poza editata( 2 ). |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning