![]() |
kitch nu e.... dar e loc si de mai bine.. apreciez faptu ca ceea ce faci faci cu mana ta.... este de apreciat asta... e loc si de mai bine da` toate se rezolva in timp tu sa fii sanatos tzineo tot asa
|
O chestie caremi sta pe inima...am mai discutat noi...Spoilerul tau de fatza, mi se pare k coboara prea mult garda, iar tu il iei pala mereu in considerare [yo maj orienta dupa baia de ulei]...parerea mea e k garda majinii ar trebui coborata din suspensie.
:peace: Tot aja...majina arata din ce in ce mai bine! ;) |
1 Attachment(s)
mda... am coborat-o shi din suspensii, shi apropo baia de ulei e la nivel cu spoileru asa ca.... :roll:
|
dar ma tot roade.... ce motor ai pe ea?
|
BV...progresezi :D ...tot mai bine! :P
Bafta in continuare! ;) :peace: |
Super masina. Felicitari. Cred ca ar da totusi bine jante negre si cu buza cromata.
|
nici nu se compara cum arata acum fata de cum arata la inceput, e super tare! daca o ti tot asa o sa ai un super golfulet (mai super decat acum)
|
Re:
Quote:
|
apropo daca stiti cumva cui ii trebuie o vand :cry: ... trec la mersu pe 2 roti :roll:
|
pret 1600 eu urgent
|
hey , masinuta arata super bine ... tine-o tot asa
|
daca ash avea 18 ani ash acumparao eu dar mai am de asteptat.
frumoasa, golf1 preferatele mele masini chiar daca sunt ieftine. RESPECT pt proprietar. |
Bv pt masina dintre toate golfurile I din oras al tau e cel mai stralucit! :)
|
numai munca omului face mai mult decat banii astia .. chiar nu vrea nimeni masina ?
eu as lua-o daca n-as avea alta sincer cred ca merita banutii |
Masinutza arata foarte bine nu cred k vei avea probleme la vanzare cu ea dar pacat k o vinzi k daca eram in locul tau o pastram.respect 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning