![]() |
Re: Sugestii Parasolar si Bulina
... mie mi se ia vopseaua de pe ea... =))
|
pana la urma ati ramas in pana de idei?? v-ati plafonat pe asta....??
|
Magos, am vorbit si am zis ca o sa schimbam bulinele, acum te asteptam pe tine sau pe mishu sa veniti cu o idee..
|
Bulina actuala imi place , e distractiva, dar daca se gaseste ceva mai bun cu placere imi voi da cu parerea :P
|
da magos va asteptam cu parerile voastre sa vedem eu un sunt cam in pana de creatie dar totusi parasolarul il vreu scris nu print e mai marfa
|
Avem acum si doar scrisul :)
|
parasolarrul e ... ok... asa cum e acum....
|
1 Attachment(s)
am gasit sooper bulina :D
|
Parasolare mai sunt vreo 3, so, astept doritorii...
|
vad ca nimeni nu prea vrea sa faca ceva cu bulina aia... :( chiar sunt singura caruia nu ii place?? :(
|
[B][I]idea e macar sa avem toti pe masini bulina si parasolaru si pe urma sa visam la schimbari si sa incepem sa fim si noi mai atractivi....
|
Dap , o sa iau si eu un parasolar , tre sa imi revin cu cascavalu.Din ala doar scris, nu printat.
Bulina e acceptabila Magos, reprezinta nebunii din club :) si cine vede bulina zambeste la vederea micului dracusor :P |
mda.... fara suparare, dar eu mi-am dat-o jos... stiti bine parerea mea despre ea....
|
da probabil osa urmeze si parerea despre club ,ma repet nici nu avem toti si vad ca uni deja renunta.
|
Treaba cu renuntatu nu imi place ..... e doar perioada de concedii cu siguranta ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning