![]() |
Re: intalnire pentru membrii nsl sambata ora 20.00 la sala sporturilor
23 Attachment(s)
unele poze de aseara
|
de ce ai cenzurat numarul la gabori? crezi ca vad alti gabori si se iau de iei ca ce cautau la ora aia acolo ca trebuiau sa patruleze in in vest in cartier si nu la sala sporturilor :D
|
multumim pentru poze! va rog cei care mai au poze de la intalnire mai ales cu masinile sa le urce pe forum . malaka las ca la 4 tuning o sa o sa te luam cu forta ;)
a fost o intalnire reusita ,sa zic asa . politia ne a propus ca data viitoare sa luam aprobare de la ei pt intalnirile astea si eventual ne dau si o strada sa ne dam :)))))) |
Vasile Lupu.... vrem Vasile Lupu... :D
|
ar trebuii sa facem astfel de intalniri saptamanal ;)
nu avem ce pierde ;) era o parere ... |
nu putem sa incepem asa din prima saptamanal... treptat treptat... si apoi o sa fie si saptamanal ;)... buna parerea...;)
|
s sti vibe.....aia cred ca este strada.....:lol: oricum....a iesit destul d bine....tot nu nea invins frigul:twisted:
|
pffffffff ai fost si tu? ...:shock: cata lumea am ratat.... frigul asta:twisted:
|
daps...fusei si yo p'akolo:))lasa ca poate o ne vedem toti l buzau .....incerc sa ajung sau mai sigur la 4T Days;)
|
vibe..las ca te-am avzut eu prin oras:))
|
las bogdane ca si eu te-am vazut prin orash :)... pentru cine nu stie.. noi ne vedem prin orash :))
|
cum naiba nu ati inghetat ca eu am stat 15 min max si nu mai puteam de frig:-P ...oricum...a fost placut sa vad atatea masini pe acolo :D
|
io zic sa nu mai facem topic cu ora si ziua intalnirii........facem topic "INTALNIRE" si primim toti cate un PM cu ora si ziua si gata,k sa nu mai stie toata "lumea" unde mergem si ce facem!!!! parerea mea....acu nujtiu ziceti si voi ;)
|
miruna..la kum erai imbrakta kred si yo k ti`a fost frig...si te-a invins mai repede k pe noi...yo 1 eram imbrakt relativ gros...cel putin ...am rezistat mia mult afara!!!...
paltoane..dak este o intalnire pt poze...shedintza foto sa zicem...ce are dak anuntzam pe forum...stai u linishtit ...lumea de aici este mai trekuta prin aceste intalniri k tine..anuntzate sau nu pe forum... si data viitoare...pls...trage drq frana aia de mana!!! |
mah nebune era bagat in viteza......da s-a jukt la skimbator tovarasa mea si a dat-o pe liber nebuna......si a luat-o la vale spre saracu BONU'..........se trosnea un pic de bara........ "toata lumea"=baietii cu Loganuri albe ;) ;) ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning