![]() |
Re: Lista cu turbine
nu a mea e albastra dj.89.giu
|
acum motorul meu nu mai este aspirat ci ''umflat''
|
toyota supra mk4 twin turbo stie cineva.....?
|
Stie cineva vreo turbina de vanzare de renault 5? Daka da astept pm cu starea ei, pretul si un nr de tel..multumesc
|
Salut.Caut si eu o lista cu Modele de turbina si surplusul de putere dezvoltat de ele............adica Garret nush cat,si ce putere dezvolta..........intre 100 si 130 de cai!Daca ma puteti ajuta eventual merci.Aveati o lista la inceput dar nu pricep nimic.Deci daca se poate..........multumesc.Astept un raspuns!Respect!
|
http://www.turbomaster.info/eng/appl...assenger_cars/
gasiti aici toate turbinele montate din fabrica pe toate tipurile de masini, am pus direct link-ul catre passenger cars da gasiti si pt tiruri sau alte masinarii |
am intrat dar vad ca imi prezinta numai diesel.......ma refer la BMW ca acolo ma intereseaza!Se poate da undeva sa vad si la injectie?
|
Quote:
si nu sunt numai diesel am vazut io si pentru benzinare, dar nu am auzit bmw din fabrica cu turbina.. mai ales mai vechi |
a nuuuuuuu............fratica da nu la asta m-am referit.deci in concluzie..............sa inteleg ca ce-mi este dat acolo la diesel mere si pe benzinar?
|
nu nu nai inteles, am zis k pe acel site sunt codurile de la turbinele montate DIN FABRICA, adik itzi iei subaru wrx sti 2.0t si vezi ce model de turbo are, tu ziceai k sunt numai dieseluri io tziam dat ex de un benzinar, in cazul bmw-urilor sunt numai diesel pt k nu sunt bmw uri pe benzina cu turbo din fabrica, dar nu a zis nimeni ca nu potzi sa pui
mai bine incearca pe www.srz.ro poate gasesti ce te intereseaza. mai exact http://www.srz.ro/pagini/Kituri%20turbo%20complete.htm |
oho................merci mult shefu!Mult de tot!Respect!
|
Lista cu turbine
Se poate monta turbo pe o Honda Prelude 2,0 i BB3 98KW / 133CP din 1993 ? Daca da . . . de care si de unde o pot lua ?
|
2 Attachment(s)
Pe Renault 5 GT, 1.8 16v Trubo, e Garrett T3...si e putin cam mult parerea mea :P s-ar putea sa pun una mai mica :D
|
nu e mare, e axact marimea optima...mai ales daca este cea chineza, care au A/R mic la partea calda. Pana la 300cai e ok asta.
|
Pe megane II 1.5dci de 85 cp stie cineva ce turbina are?? sau maxim de cat se poate pune? E cu geometrie variabila sau fixa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning