![]() |
Re: My FTO GR
Quote:
Bodykitul e destul de greu de montatsi nu prea am unde sa il pun sus plus trebuie imbracat cu fibra de sticla unde intalneste caroseria , alta distractie Arata super cand e gata treaba am vazut unu rosu exact la fel dar e cam complicat |
Quote:
Yep if u do a job,do it properly not bodged,eu unul nu as face-o: 1) Pentrut k nu e safe 2)Handle-ul masini nu mai este la fel 3)Nu mi-as pune viata in pericol(bodged jobs not good!!! well here and there maybe:rolleyes2) In fine asta e opinia mea,am avut un prieten englez care facea bodged jobs,si tot asa si-a taiat arcurile de la Clio lui,si acum nu mai este printre noi,Dumnezeu sa-l ierte,inspectia dupa printre altele a indicat si arcurile taiate k cauza a accidentului :shock: . |
Quote:
|
:shock: s-a pus concurenta pe treaba!!
Foarte bine boland tine-o tot asa. |
eu sincer as alege arcurile , ptr ca ajuta mai mult decat bodykit`ul ala..si nici nu prea imi place :D
spor la modificari . |
arcurile :D ...
|
am ramas pe arcuri.
o sa le comand zilele astea . pe weekendul ce vine o sa pun sus noile frane si daca vin si arcurile pana atunci o sa le pun si pe alea! Azi mi-am comandat placute .Again :evil: |
arata bine de tot... putina fibra de carbon si o sa arate mortal
|
Quote:
|
Frumos ... urmaresc interesat threadu .. astept update
|
Nice nice :D ma bucur ca ai ales arcurile si nu body kitul..
|
mi-au venit placutele
si surpriza , era gresita comanda :evil: :evil: mai trebuie sa astept acuma 2 zile pana vin cele care trebuie . fcuk astept cu interes ziua de salar sa pot comanda arcurile ca deja Plasticul e prea incarcat :sad: *caut inca cu interes imitatie de piele pt ca vreau sa imbrac anumite portiuni de interior cu piele si nu am gasit inca culoarea potrivita. *cu vopsitul n-am nici o noutate din cauza ca baiatul care ma ajuta sa fac operatiunea nu a reusit sa ne rezolve de un ''cuptor'' . se apropie Show & shine in 30 sept si eu inca nu-s gata cu masina :cry: *o data cu arcurile se comanda si HID-uri 6 k 8) |
4 Attachment(s)
Update
* in sfarsit am facut Upgrade-ul la frane fata - etrieri placute discuri schimbate ( de pe un GPX - modelul superior) spate - discuri,placute schimbate Pain in the ass - :evil: Multumesc Yulasinio pt ajutoru maxim * am aplicat din nou un tratament la motor : Lifter Free ( pentru tachetzi ) si o solutie de la STP in benzina *am spalat tapiseriea scaunele moketa zilele trecute cu aspirator special .. pot sa zic ca se vede diferenta * am comandat HID 6k * am comandat semnalizatoare clare - vreau sa schimb portocalele alea * am luat imitatie de piele pt interior - CREM :rolleyes2 revin |
Quote:
astept berea :drunk: 8) |
Salut Sebi.Imi pare bine ca ai rezolvat treaba.Se vede diferenta.Si la marime.Sa-l folosesti sanatos si fara incidente!
Bafta in continuare! Asteptam masina cu noile arcuri :D Keep it up! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning