![]() |
Re: Clio Williams
eu a trebuit sa ii schimb bucsile la punte.in munchen la un magazin renault mi-a zis ca o bucsa vine cu tot cu bratul de prindere si costa 235 euro.asa ca mi-am luat gandul de la varianta noua.intre timp am gasit in ungaria un parc de dezmembrari auto pt masini frantuzesti care aveau si magazin de piese noi.ee acolo am gasit o punte care la prima vedere era de williams(nu m-am uitat asa atent la ea) si cand am dat-o pe a mea jos am vazut diferentele fiind de RSi.trecand peste astea am apelat tot la unguri mi-am cumparat bucsi noi la 75 ron bucata.asa ca dupa ce le-am pus pe masinasi avand barele de torsiune extrase afara si curatate de rugina mi-am permis sa "ma joc" si am lasat-o de spate cat se poate de jos(o sa incerc sa pun poze)......
dino.....alt williams eu nu mai stiu in tara decat al tau care l-am vazut cand era in oradea.am vazut accident live cu el si cu fostu proprietar.intrase unu in el in partea din spate -stanga.era lovit bine. apoi prin 2004 am vrut sa il cumpar eu crezand ca mai e in bihor.dar nu mai era.era pe undeva prin harghita...si sincer alt williams am mai vazut in austria o singura data |
Quote:
Pompa de ulei tin in minte, dar la fel voi avea un carter mai mare, cam dublu si racire cu radiator. Asta daca nu scumb cutia de viteze, daca o scimb refac cu carter uscat. |
4 Attachment(s)
unu frumos din brasov
|
caut si eu un motor complet F7P... are cineva?
|
Vand multe piese clio,dela bara tuning,eleron,haion clean,stopuri ca aceluia rosu,etc...
|
ma intereseaza si pe mine niste acte de 1.8 16 v pt recarosare==>[email protected] sau 0741209591
|
Quote:
|
imi poti da si mie te rog pe pm seria sasiului de williams? am nevoie pentru o comanda de la reprezentanta reno. merci
|
ti-am trimis pe pm
|
niste ceasuri de williams originale (fond albastru) principal + ulei si un bord nu te intereseaza?
|
Ms, am si eu de.
P.S. Am vandut Wlly pt un RS |
:O:O:O
nu mai vorbesc cu tine... ce piese mai ai de rezerva? |
Scuse si eu oftez dupa ea.
A fost musai sa o dau sa pot lua RS.ul . Asta e pregatit de curse in Germania si...nu m-am putut rabda. Banchete si scaune, caseta directie, bord, ceasuri albastre parca si niste axe si ceva accesorii de la motor. Ce a fost important am dat cu masina. |
da-mi si mie un add la mess te rog
ady.mili |
CUMPAR MOTOR CLIO 1.8 16V F7P!!
0727.731.715 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning