![]() |
Re: Discutii diverse
Cand temperatura de afara o sa tina cu membrii clubului... :))
|
Magos unde ti-e Usergroupul ? :-" :p
|
Quote:
|
buaaa.... da dormiti ma?....... sa adunati bani ca vin cu colindu...... sa imi iau masina :lol: .........
|
EU zic sa aduci bomboane ca tot e ziua ta azi :D
LMA din nou :D |
chelule m-ai lucrat :)))
|
Bah... aduceti si voi o camera vineri, ca vreau sa vad cum se descurca anvelopele de iarna pe Chevy :P sa mai animam si noi forumul ;)
|
Quote:
|
daca aveti nevoie si de mai mult help, va ajut :D
|
Eu pe 24 feb am primul examen si pe 16 mar pe ultimul :( .
|
Bafta ma... Vezi ce faci :D
|
Sambata 29 Martie 2008 pe Aeroportul din Craiova,pe pista mare a aeroportului,clubul Dowbtown Racing in colaborare cu Ziarul Lupa si ACR oraganizeaza o cursa auto tip drag (cursa pe 402 m cu doua masini in paralel in linie dreapta ),tip piramidal (cel care pierde paraseste concursul),organizat pe 8 grupe tinandu-se cont de cele adaugate ulterior (turbina,compresor,turbina + compresor) si de masinile stock.
Inscrierea participantilor este 40 ron pt cei din oras si imprejurimi si gratis pt cei din afara orasului,pt spectatori intrarea este 10 ron de persoana Vreau sa stiu daca informatia asta e reala??? |
Informatia este reala, dar, din cauza summit ului Nato din 2-4 aprilie, cursa a fost anulata, datorita faptului ca aeroportul din Craiova a fost declarat rezerva, deci se inchide pe perioada 29 - 4 aprilie ...
Cursa se va reprograma! |
Se mai stie ceva de cursa aia? cand se va re-organiza?
|
In acelasi timp cu 4 tuning days de la cluj :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning