Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Curse (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33612-curse.html)

Eugen_TL 17-03-07 18:30

Re: Curse

hmmmm mai noi eu cu obraznick si prieteni stam ori la sindicate ori la sens la MGM la delta acolo... ori fiesta,c max focus,matiz,....ore exacte nu exista dupa 9 oricum pielea mea

mikafly 17-03-07 18:43

Bah...eu vb de unu singur?.....sau nu ma vede nimeni...RAZ!!!! te dai si cu mine cu BMW?....cand vin in weekend

raza 17-03-07 23:04

alecu 2 fast, scuzoaiele mele man, dar am vazut prea tarziu msg...oricum nu puteam kiar acum pt ca inca am cauciucurile de iarna. Pana sambata viitoare imi pun gumele all seasons shi ne tragem. Asha just 4 fun...sau daka vrei u pe un s00k :) Am notat numarul tau shi te am in vedere sambata care vine. Apropos cu ce alergi? Ca nu ai zis.

Flayule mane daka vrei facem shi ku beamveu tau....1 scurta asha.... :) O sa fii sambata care vine? Catzi cai are bagab0aTata?? :)

mikafly 17-03-07 23:23

Quote:

Originally Posted by raza (Post 803677)
alecu 2 fast, scuzoaiele mele man, dar am vazut prea tarziu msg...oricum nu puteam kiar acum pt ca inca am cauciucurile de iarna. Pana sambata viitoare imi pun gumele all seasons shi ne tragem. Asha just 4 fun...sau daka vrei u pe un s00k :) Am notat numarul tau shi te am in vedere sambata care vine. Apropos cu ce alergi? Ca nu ai zis.

Flayule mane daka vrei facem shi ku beamveu tau....1 scurta asha.... :) O sa fii sambata care vine? Catzi cai are bagab0aTata?? :)

Bagaboanta mea....are 2000cmc 6 in linie 24 valve si 115 kw.subtire de vara.Si 1680 kg...deci nu a r trebui sa fie o problema.

raza 17-03-07 23:28

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 803707)
Bagaboanta mea....are 2000cmc 6 in linie 24 valve si 115 kw.subtire de vara.Si 1680 kg...deci nu a r trebui sa fie o problema.

Daca vii sapt viitoare poate incercam ceva...deshi ar treby sa ma faci nu?

KAB 18-03-07 01:04

Quote:

Originally Posted by raza (Post 803677)

"Alerg" cu clio dci 82 cp. Azi am facut pana frate... ditamai cuiu de 10 cm in roata, ca sa vezi... pe isacciei..., asa k oricum nu puteam veni nici eu...sapt viitoare nush dak o sa fiu in oras, asa k poate peste 2 sapt.vdm noi.

raza 18-03-07 12:59

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 803833)
"Alerg" cu clio dci 82 cp. Azi am facut pana frate... ditamai cuiu de 10 cm in roata, ca sa vezi... pe isacciei..., asa k oricum nu puteam veni nici eu...sapt viitoare nush dak o sa fiu in oras, asa k poate peste 2 sapt.vdm noi.

Ok, luam legatura peste 2 saptamani shi mai vedem...

Eugen_TL 18-03-07 13:07

sambata s-a lasat cu putina actiune si ras la greu :) prima data stransi pe la egreta discutii ras pe burta sa spunem.... apoi prin oras mai multi pana pe varianta putzin dat acolo care a fost si decisiva ;) la peco la iesirea din oras ras iar pe burta =)))) la aker in fata s-a vrut ceva dar a venit MAI ne-am tirat .... mai tarziu la rolion si pielea mea a fost misto seara :)

Cosmin255 18-03-07 13:11

da a fost un pic de actiune aseara , 5-6 masini , 2-3 curse repede si vira :)

raza 18-03-07 15:09

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 804294)
da a fost un pic de actiune aseara , 5-6 masini , 2-3 curse repede si vira :)

Cine cu cine s a dat? Cine a cashtigat? :)

adioperator 20-03-07 17:37

Salutare lume! :-)
Ma alatur si eu clubului vostru, cand va fi urmatoarea intalnire si in ce locatie?

KAB 20-03-07 18:02

Quote:

Originally Posted by adioperator (Post 808352)
Salutare lume! :-)
Ma alatur si eu clubului vostru, cand va fi urmatoarea intalnire si in ce locatie?

Welcome! Poti sa incepi cu o prezentare.;)

mikafly 20-03-07 18:43

exact...poti incepe prin a te prezenta....

adioperator 20-03-07 19:39

Stiu ca aici sunt putin offtopic :D, dar daca voi insistati...
Bineinteles sunt din Tulcea, pe mikafly il cunosc, posesor de 307 cu cea mai puturoasa motorizare :| dar si cea mai economica ;) si lucrez la un anume magazin de piese auto langa Casablanca. Mai trebuie ceva? :D

mikafly 20-03-07 19:54

Quote:

Originally Posted by adioperator (Post 808620)
Stiu ca aici sunt putin offtopic :D, dar daca voi insistati...
Bineinteles sunt din Tulcea, pe mikafly il cunosc, posesor de 307 cu cea mai puturoasa motorizare :| dar si cea mai economica ;) si lucrez la un anume magazin de piese auto langa Casablanca. Mai trebuie ceva? :D

Ahaaa........te stiu...join the club........
Nu pot sa iti zic decat bine ai venit.....

All times are GMT +2. The time now is 08:32.

- Copyright 2026 4Tuning