![]() |
Re: Curse
hmmmm mai noi eu cu obraznick si prieteni stam ori la sindicate ori la sens la MGM la delta acolo... ori fiesta,c max focus,matiz,....ore exacte nu exista dupa 9 oricum pielea mea
|
Bah...eu vb de unu singur?.....sau nu ma vede nimeni...RAZ!!!! te dai si cu mine cu BMW?....cand vin in weekend
|
alecu 2 fast, scuzoaiele mele man, dar am vazut prea tarziu msg...oricum nu puteam kiar acum pt ca inca am cauciucurile de iarna. Pana sambata viitoare imi pun gumele all seasons shi ne tragem. Asha just 4 fun...sau daka vrei u pe un s00k :) Am notat numarul tau shi te am in vedere sambata care vine. Apropos cu ce alergi? Ca nu ai zis.
Flayule mane daka vrei facem shi ku beamveu tau....1 scurta asha.... :) O sa fii sambata care vine? Catzi cai are bagab0aTata?? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sambata s-a lasat cu putina actiune si ras la greu :) prima data stransi pe la egreta discutii ras pe burta sa spunem.... apoi prin oras mai multi pana pe varianta putzin dat acolo care a fost si decisiva ;) la peco la iesirea din oras ras iar pe burta =)))) la aker in fata s-a vrut ceva dar a venit MAI ne-am tirat .... mai tarziu la rolion si pielea mea a fost misto seara :)
|
da a fost un pic de actiune aseara , 5-6 masini , 2-3 curse repede si vira :)
|
Quote:
|
Salutare lume! :-)
Ma alatur si eu clubului vostru, cand va fi urmatoarea intalnire si in ce locatie? |
Quote:
|
exact...poti incepe prin a te prezenta....
|
Stiu ca aici sunt putin offtopic :D, dar daca voi insistati...
Bineinteles sunt din Tulcea, pe mikafly il cunosc, posesor de 307 cu cea mai puturoasa motorizare :| dar si cea mai economica ;) si lucrez la un anume magazin de piese auto langa Casablanca. Mai trebuie ceva? :D |
Quote:
Nu pot sa iti zic decat bine ai venit..... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning