![]() |
Re: Nova GTI-DMY-PITESTI
Quote:
viteza mare la dacia...care ar fi aia? cea care iti confera acea siguranta de care zici u? daca vorbesti de la SN in sus...desigur...sunt de acord cu tine...pana in 140 merge bine...insa mai sus auch! cat despre prietenele noastre vechi din gama 1300-1400 sa fim realisti ca nu ai acea siguranta de care zici tu scz de offtopic on topic: mane ce ai mai facut pe la masina? nimic nou? doar atat pozele alea si gata? nici un proiect nou de viitor? :rolleyes2 :twisted: |
Quote:
|
scz ca m`am exprimat gresit..ma referam ca are prea multa viteza ptr siguranta care ti`o ofera :D nicidecum ca are siguranta prea multa ...scz ca nu m`am facut inteles ....la siguranta care o are masina trebuia sa mearga cu 80 km/h
|
Quote:
|
care-i bucura pe romani cu pretul lui...[/QUOTE]
te bucura pretu` la logan? :)) mie, mi se pare mult prea exagerat ... daca tie ti se pare bun...trb ta... mai ales preturile la piese :shock: |
Quote:
|
Ma in mare nam mai facut nimik la masina deokamdata ca nam mai avut fonduri :D As vrea sa o aranjez putzin akuma sa arate si ea kat de kat bine k poate vin si eu la expozitiza aia la bucuresti de tunning day :D ca samimia klatesc si eu un pik ochiii si sa nu ma fac nici de ras cu a mea :D
Cat despre viteza cand am scris 178 am gresit eu ma referam la 168 km/h pardon gresala mea oricum masina poate cat de cat de are si ea 1600 de cm :D |
iar revin eu ..fa fratioare o poza la permis.. :)))...nu pentru mine,pentru ceilalti,ca eu stiu ca nu ai permis..si te lauzi aiurea..dar asa.........
|
Chiar are permis.... l-am vazut eu acum 2 saptamani prin Pitesti :)....
|
Da-i tare la masina, chiar si fara permis. Nu ai fi singurul!
|
eu am vazut masina condusa prin tudor joi seara de un tip cu okelari.....am impresia k era cu mami lui langa el:D
|
si care e faza...conduce fara permis...dc? findca nu poseda asa ceva :)))...pana nu pune poza nu`l cred.,si zic ca este un mare mincinos si prefacut..daca pune poza cu permisu`...imi retrag cuvintele ;)....stiu eu de ce tot ma tin de poza cu permisu :))...ca nu are asa ceva =))) :lol:
|
Quote:
|
hai da-te mare ca ai permis aborigene...:))
|
mai dumy dar cu boakana ta de acu 2 saptamani nu te lauzi deloc?? ca ai lovit masina?? :D:D nu prea rau...dar de. cu faru spart aripa , capota , bara tot le`ai "aranjat" un pik :) oricum mi se pare ca a reparato....apropo si bara de pe spate/? nu zici nimik??
cel cu okelari care conducea masina cred ca era edy...cred...era blond?? :) sau poate dumy...ce pot sa despre permis ca eu sunt cam 50 % ca are 50 % ca nu are...de ce cred asta este ca si`a permis sa iasa din judet cu masina...si nu cred ca se risk asa usor...dar la intrebarea daca imi arata permisu mi`a zis ca nu il are la el...in fine..o sa aflam... a si inca ceva...masina poate sigur peste 155....sigur sigur...garantez....eu personal am mers cu ea cu 155 pe drumul Pitesti - Slatina si un alt prieten a mers cu 160 deci eu sunt sigur ca poate mai mult de 160... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:59. |
- Copyright 2026 4Tuning