Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Nova GTI-DMY-PITESTI (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/33611-nova-gti-dmy-pitesti.html)

Gabriel_xenon 16-03-07 09:02

Re: Nova GTI-DMY-PITESTI

Quote:

Originally Posted by tavynho (Post 800990)
viteza ia chiar foarte multa ptr siguranta care ti`o ofera...

hmm...nu ziceam k ai sau nu idee despre dacia sau nu...imi sustineam punctul de vedere

viteza mare la dacia...care ar fi aia? cea care iti confera acea siguranta de care zici u?
daca vorbesti de la SN in sus...desigur...sunt de acord cu tine...pana in 140 merge bine...insa mai sus auch!
cat despre prietenele noastre vechi din gama 1300-1400 sa fim realisti ca nu ai acea siguranta de care zici tu

scz de offtopic

on topic: mane ce ai mai facut pe la masina? nimic nou? doar atat pozele alea si gata? nici un proiect nou de viitor? :rolleyes2 :twisted:

tavynho 16-03-07 10:34

Quote:

Originally Posted by agapi (Post 801022)
Si eu am o supernova 2003, si cu chiptunning si benzina 99 si toate la perfectie, si cred ca mai mult de 165-170 e imposibil de mers. Cine zice ca a mers cu mai mult ori minte, ori nu are motorul original. Iar cineva mai sus zicea ca loganul e masina....loganul e o cutie, si un experiment as spune pe piata romaneasca..care-i bucura pe romani cu pretul lui...

pai da 167-170 eu am zis undeva la 180...deci nu neaparat 180 :lol: poate nu`i mergea ceasul cum zicea cineva...dar nu cred...si apropo...nu se compara o masina cu alta ;) ...

tavynho 16-03-07 10:37

scz ca m`am exprimat gresit..ma referam ca are prea multa viteza ptr siguranta care ti`o ofera :D nicidecum ca are siguranta prea multa ...scz ca nu m`am facut inteles ....la siguranta care o are masina trebuia sa mearga cu 80 km/h

Ciupanezu_1987 16-03-07 10:38

Quote:

Originally Posted by tavynho (Post 801133)
pai da 167-170 eu am zis undeva la 180...deci nu neaparat 180 :lol: poate nu`i mergea ceasul cum zicea cineva...dar nu cred...si apropo...nu se compara o masina cu alta ;) ...

Acuma o dai la intors....167-170 hai 150......regula de baza e ca o masina nu merge cu motorul stock mai tare decat scrie in talon.

tavynho 16-03-07 10:40

care-i bucura pe romani cu pretul lui...[/QUOTE]

te bucura pretu` la logan? :)) mie, mi se pare mult prea exagerat ... daca tie ti se pare bun...trb ta... mai ales preturile la piese :shock:

tavynho 16-03-07 10:42

Quote:

Originally Posted by Ciupanezu_1987 (Post 801141)
Acuma o dai la intors....167-170 hai 150......regula de baza e ca o masina nu merge cu motorul stock mai tare decat scrie in talon.

mda posibil :)) poate si`a slabit acu la kilometraj...si nu o dau la intors...dar eu asa am vzt...te asigur ca nu`s chior...si stiam de la baiat ca masina nu e deloc modificata...oricum...nu are rost sa vb fara sa stiu...dar ce am vzt am vzt oricum te simnti ca in barca in ea ..la viteza ...

Dumy 18-03-07 14:57

Ma in mare nam mai facut nimik la masina deokamdata ca nam mai avut fonduri :D As vrea sa o aranjez putzin akuma sa arate si ea kat de kat bine k poate vin si eu la expozitiza aia la bucuresti de tunning day :D ca samimia klatesc si eu un pik ochiii si sa nu ma fac nici de ras cu a mea :D
Cat despre viteza cand am scris 178 am gresit eu ma referam la 168 km/h pardon gresala mea oricum masina poate cat de cat de are si ea 1600 de cm :D

fiderzen 18-03-07 20:09

iar revin eu ..fa fratioare o poza la permis.. :)))...nu pentru mine,pentru ceilalti,ca eu stiu ca nu ai permis..si te lauzi aiurea..dar asa.........

CocoT 28 18-03-07 20:14

Chiar are permis.... l-am vazut eu acum 2 saptamani prin Pitesti :)....

Outta Control 19-03-07 09:33

Da-i tare la masina, chiar si fara permis. Nu ai fi singurul!

aborigenu 19-03-07 21:12

eu am vazut masina condusa prin tudor joi seara de un tip cu okelari.....am impresia k era cu mami lui langa el:D

fiderzen 20-03-07 17:08

si care e faza...conduce fara permis...dc? findca nu poseda asa ceva :)))...pana nu pune poza nu`l cred.,si zic ca este un mare mincinos si prefacut..daca pune poza cu permisu`...imi retrag cuvintele ;)....stiu eu de ce tot ma tin de poza cu permisu :))...ca nu are asa ceva =))) :lol:

aborigenu 20-03-07 21:31

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 808303)
si care e faza...conduce fara permis...dc? findca nu poseda asa ceva :)))...pana nu pune poza nu`l cred.,si zic ca este un mare mincinos si prefacut..daca pune poza cu permisu`...imi retrag cuvintele ;)....stiu eu de ce tot ma tin de poza cu permisu :))...ca nu are asa ceva =))) :lol:

omu...eu st mai talentat la "desen" dau o scanare la permisu meu, bag o poza acolo mai arunc niste cifre si gata permisu ;) eu zic sa puna o copie legalizata :lol: cu nr de inregistrare si chitanta :D :D :D :D

mikkai 20-03-07 23:09

hai da-te mare ca ai permis aborigene...:))

Kasp3r 20-03-07 23:40

mai dumy dar cu boakana ta de acu 2 saptamani nu te lauzi deloc?? ca ai lovit masina?? :D:D nu prea rau...dar de. cu faru spart aripa , capota , bara tot le`ai "aranjat" un pik :) oricum mi se pare ca a reparato....apropo si bara de pe spate/? nu zici nimik??
cel cu okelari care conducea masina cred ca era edy...cred...era blond?? :) sau poate dumy...ce pot sa despre permis ca eu sunt cam 50 % ca are 50 % ca nu are...de ce cred asta este ca si`a permis sa iasa din judet cu masina...si nu cred ca se risk asa usor...dar la intrebarea daca imi arata permisu mi`a zis ca nu il are la el...in fine..o sa aflam...
a si inca ceva...masina poate sigur peste 155....sigur sigur...garantez....eu personal am mers cu ea cu 155 pe drumul Pitesti - Slatina si un alt prieten a mers cu 160 deci eu sunt sigur ca poate mai mult de 160...

All times are GMT +2. The time now is 14:59.

- Copyright 2026 4Tuning