![]() |
Re: Sambata 31 martie ora 9.30 plecarea - 4tuning day's
Panaitescule vi si u man?!! da!!?!?................
|
aia e marea problema;) foeru meu nu prinde mai mult de 70 ;)dac vii sa ma ajuti ..cum ai mai promis..se rezolva;);)
|
Belea, cu toate k tocmai am facut rost de o planetara e mai bine cu vit mai mici!!!:P
|
platoane daca vii o iei tu inainte sa ne-arati drumul daa?
|
si sa ne ocupi loc de parcare
|
pana akolo putem sa mergem si pe 15 mii de carari.....dak se vrea asha....sa`i dea talpa cineva....dar propun ..k akolo...in parkre sa intram in coloana...first NSL Ploiesti...dupa kre restu`....sincer....sa ne mobilizam si noi k`lumea...sa fim organizati...
|
eu cred k ar fi frumos sa mergem cu totii,sa pastram o viteza constanta,adik ma refer in limita legala,nu sa plecam cu totii si unii sa ajunga cu 30 min mai devreme si sa mearga cu 200 :D....nush,asta e parerea mea!!!
|
nu esti singuru` kre gandeshte asha....dar si anu` trekut am zis sa facem asha...si s-au gasit cei cu caluti mai multi sa le dea bice...e o boala...asta e:)...speed...:)....mai e ....prob o sa ne int sa vb...plm
|
asa ar fi frumos,deci dak plecam cu totii nu trebuie sa ajungem cu totii??pe mn unu nu ma tine masina sa ii dau 200 :D
|
Pai haideti sa vorbim inainte de plecare cu o jumatate de ora ce si cum........Ar fi misto ca asa cum plecam(grup), sa si ajungem!;)
|
da, tre sa vorbim cu cei care nu le au cu mersul in coloana organizat (skama de exemplu :) ).
|
=))....nu kred k`o sa fie chiar coloana kre o dorim unii din noi...dar...
|
Zilele astea trebuie sa ne intalnim cativa sa discutam.
Daca fiecare vreau sa-si faca de cap, nu va iesi nimic din ce ne-am propus (sa fotografiem si sa filmam) |
Quote:
nu mai inteleg nimic :( |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning