![]() |
Sincer, mi se par naspa rau stopurile. Alea din fabrica sunt mult mai frumoase. Stopurile alea, ar fi mers OK (la limita) daca masina era neagra, alba sau rosie.
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
paparazzi :lol:
|
Cei cu Fordul din poza????
|
Pare o copie fidela dupa cel al lui Fitzosul dar are unele deosebiri.
Unde l-ai prins? |
S-ar putea sa fie chiar el ca acum nu are toate spoilerele din poze.
|
Nu este el!!!
Fanta din capota este altfel, el are acuma spoilere stock, jantele vechi, si nu are nici un eleron pe spate!!! |
ba da la o mila nu se vede deosebirea dintre ele ... dar totusi parca seamana ... hmz ... fitzosule lamureste-ne :wink:
|
nu cred ca este el...l-am pozat de la geam...a inceput lumea sa tuneze mondeo :o ...oricum asta pare mai finut facut...imi place eleronu
|
Da baieti....l-am vazut si eu asta toamna pe la service toyota. Mi-a sarit in ochi cand l-am vazut si m-am oprit. Asa e... e putin modificat dar zic eu ca nu se compara cu a mea. Fiecare cu gusturile lui. Voi ce ziceti? 8)
|
pei depinde de puncyu de comparatzie :D
amandoua is ford mondeo acma nush daca si aia ii din 2003 .. da modelu ii la fel ... culoarea mi se pare foarte asemenatoare ... nush daca nu-i kitu ala de exterior de la ford ... nush ... a tau ii mai agresiv ... ii mai beton 8) |
Sa va uitati la stopurile de pe spate. Sunt misto asa cu autocolant si vopsite? ieftineala fratilor.......aaaaa si si-a pictat oglinzile cu totul in culoarea masinii. Ce frumos! :twisted:
|
no pei cei rau in asta?! ma rog gusturile nu se discuta da io de exemplu vreau sami fac toate masjina intr-o culoare ... si clantze si oglinzi si tot, ma rog la cine cum ii place ...
|
Pe mine oricum nu ma deranjeaza ca si-au mai facut altii forduri mondeo. Gusturile nu se discuta si fiecare si-o face in felul lui.....nu? :wink:
|
salut again. iar am fost absent k mi-au ciordit niste tigani switch-ul de pe stalp :)
deci. mondeo-ul ala nici nu se compara cu masina lui Fitzosul. pur si simplu a lui este lucrata. e masiva,brutala chstiile alea de pe stopuri sunt de fapt niste \"pleoape\".sunt cele de care am gasit si eu dar nu se aduc pe la noi oricum , ce preferati, pleoape sau stopuri Lexus-style?eu le prefer pe cele din urma. merg de 100 de ori mai bine cu masina lui btw, am observat si eu oglinzile..nasoool rau. e naspa rau. man, bucura-te, esti un idol pentru cel cu Mondeo-ul din poza. dau la pariu k te-a vazut pe strada si a zis k vrea si el si ala e din 2003 esti tata lor 8) bafta, peace up |
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning