![]() |
Re: Seat Fun Club!
1 Attachment(s)
2002 blue shadow :)
|
salut.am si eu un SEAT CORDOBA VARIO an 2001, 1.9 TDI(101 cai)si are suspensie sport din fabrica,care vreau sa spun k e foarte rigida (simt orice gropitza si denivelare).as vrea sa stiu de la cei care au varianta cu suspensie normala dak este buna si daca stiu de la ce tip de vw sar potrivi arcurile si telescoapele fata+spate. astept raspunsuri
|
1 Attachment(s)
salut.am si eu un SEAT CORDOBA VARIO an 2001, 1.9 TDI(101 cai)si are suspensie sport din fabrica,care vreau sa spun k e foarte rigida (simt orice gropitza si denivelare).as vrea sa stiu de la cei care au varianta cu suspensie normala dak este buna si daca stiu de la ce tip de vw sar potrivi arcurile si telescoapele fata+spate. astept raspunsuri
|
2 Attachment(s)
salut.am si eu un SEAT CORDOBA VARIO an 2001, 1.9 TDI(101 cai)si are suspensie sport din fabrica,care vreau sa spun k e foarte rigida (simt orice gropitza si denivelare).as vrea sa stiu de la cei care au varianta cu suspensie normala dak este buna si daca stiu de la ce tip de vw sar potrivi arcurile si telescoapele fata+spate. astept raspunsuri ID meu e andonendr
|
4 Attachment(s)
posesor de Seat Toledo,Skoda Superb si un Seat Ibiza. id- [email protected]:-P :lol:
|
hey! ma bucur tare mult ca am gasit un fan club seat pt ca am tot cautat si erau numai tentative parasite :)
am un un leon 1.8 TFSI 160 CP varianta sport-up si mi-e drag tare! id francy_copilu sa inteleg ca sunt a 3-a fata ? :P |
cine imi spune si mie daca imi spun jante pe 17'' cum o sa-mi indice vitezometru?mai mult sau mai putin?????
p.s. id meu este [email protected]:lol:am uitat sa-l spun mai inainte multumesc mult!! |
1 Attachment(s)
am si eu un seat leon 2007 1.8tfsi si doresc sa intru in clubul seat..cum se poate face?
|
Quote:
poate pui si tu cateva poze cu masina ( interior + exterior)....ca ma intereseaza(mai ales motorizarea) |
3 Attachment(s)
Quote:
poze cu interioru nu am. |
Quote:
sry...ca nam precizat...cand ma am zis de motorizare ma refeream la consum (in oras si mix...) si la cum se simte si cum trage masina :D |
Quote:
deci pana la urma stie cineva cum ma pot inscrie si eu in club seat? |
sunt intr-o mare dilema, am un seat leon 1m si nu stiu de distanta sunt la prezoane 5x100 sau 5x112????poate ma lamureste si pe mine cineva.Multumesc anticipat!!
|
salut vreau si eu sa intru in acest club, posea un seat leon fr anul acesta ati hotarat vreo intalnire sau ceva de genu id: beebyto
|
ma bag si eu in club = leon 2003 stock 1,9 tdi - mihaila_vali18 ,
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning