![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
Quote:
|
salutare!!i'm in 2d - non brush!!!bafta multa!!!
|
deci mai am si eu niste intrebari ....
1.deci se vorbea ca putem participa cu mai multe lucrari ... e valabil si pt 3d....adica pot sa fac mai multe masini? 2.din cate pozitii trebuie sa fie masina la 3d ...tot 5 ca la concursul anterior ? |
Salutare tuturor !
Ma inscriu si eu la sectiunea 3D. Doresc tuturor participantilor ( nu numai de la sectiunea mea ) procesor rece , spor si , mai ales , inspiratie ! O seara buna! |
Am o intrebare ! Eu sa zicem ca va trimit lucrarea pe mail, si dupa asa ramane ! De ce nu o pot publica pe un alt site EXTERN ?
|
pt ca asa e regulamentul
|
BUZZ!!!
gratian sonu: Andy Andy: sal Andy Andy: tati Andy Andy: Andy Andy: pot deranja Andy Andy: cu cateva interbari si atat Andy Andy: ? gratian sonu: zii sefu Andy Andy: 1 Andy Andy: 4td Andy Andy: va fi de pe 27 pana pe 1 Andy Andy: dap Andy Andy: ? gratian sonu: 29 Andy Andy: poi pe forum nu scrie Andy Andy: aa Andy Andy: da 29 Andy Andy: asa este Andy Andy: 2 Andy Andy: rezolutia minima este Andy Andy: de 1024 Andy Andy: da? gratian sonu: da-o naibii, nu stii citi? Andy Andy: ba da Andy Andy: gratian sonu: cred ca o sa banez pe cine ma mai intreaba lucruri scrise gratian sonu: si de rezolutie SCRIE Andy Andy: mama gratian sonu: srie TOT Andy Andy: poi scrie Andy Andy: 1280/1024 Andy Andy: eu ce sa inteleg Andy Andy: ? gratian sonu: 1280/900 Andy Andy: asa Andy Andy: Andy Andy: si 3 Andy Andy: locatia nu este Andy Andy: Prisma? Andy Andy: Andy Andy: ? gratian sonu: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gratian sonu: CITESTE Andy Andy: poi gratian sonu: FUGI Andy Andy: habar nu am unde Andy Andy: este Andy Andy: mda ms man gratian sonu: https://www.4tuning.ro Andy Andy: sper sal gasesc Andy Andy: este pana in prisma sau dupa Andy Andy: ? gratian sonu: https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/33424-tuning-days-29-martie-1-aprilie-2007-a.html gratian sonu: sefu fugi ca ma enervezi gratian sonu: daca iti e lene sa cauti, nu mai intra pe 4t, te rog eu Andy Andy: frate Andy Andy: am intrat Andy Andy: dar Andy Andy: spuneti fostul Andy Andy: metro Andy Andy: atat gratian sonu: scrie clar... mai vorbim... poate afli si tu in 40 zile si vezi ce scrie... Andy Andy: aha |
asta ca sa intelegeti care e unul din modurile in care imi pierd timpul, in momentele in care sunteti nelamuriti ce se mai intampla
o sa refuz inscrierea si o sa merg pana la banare pentru repetarea la nesfarsit a acelorasi intrebari. |
As vrea sa ma inscriu si eu la 3D dar problema e ca eu am postat un w.i.p. cu masina pentru concurs,dar e ceva de inceput masina va arata diferit pana la sfarsit, asta e nu am stiut ca o sa fie tema in genul asta, se mai poate sa particip cu acea masina :D sau trebuie sa fac alta?
Ca sa stiu din start. In ideea ca masina care o inscriu va fi aceeasi marca de masina, nu va arata la fel ca cea care am postat-o. |
Fa omule alta masina. Si eu as putea sa continui Prisma pe care am pus-o ca si WIP dar nu ar fi tocmai conform regulamentului, asa ca o sa particip cu o masina noua si gata.
|
Quote:
|
GRATZIAN...dar noi cum vom putea dovedi ca lucrarile sunt facute de noi???
poate se trezeste (stiu eu..)vreun smecher pe aici shi copie de pe o mashina deja tunata virtual sau pune o poza care nu e facuta de el... |
presupun ca o sa facem un screenshot cu fisierul sursa deschis ;)
|
dama mai sunt locururi ceva... ca deabea acuma am aflat si eu de concurs... m-asi inscrie si eu la 3D... bafta all
|
Contati pe mine la freehand.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning