![]() |
Re: Interior Cielo cu vopsea
da-l afara :P
|
Bordu ala rosu intradevar e misto dar e cam prea "rosu"!
|
fast wheels io tias arata catalogu de la rieger...da numa k sunt din sibiu...si na...dak vi pe aici....imi zici si ne intalnim si til arat.
|
ma batea si pe mine gandu sa vopsesc chestiile alea, ca am vazut la cineva si mi s-a parut interesant ...avea vopsite alea de deasupra boxelor fata si masca aia din fata, la el erau rosii culoare masinii si asa mi se pare cel mai frumos ! sa nu dea a kitch !
|
Da si eu am vazut pe undeva prin oras un cielo alb care avea vopsit grila aceea din fata originala culoarea masinii.Nu am avut acazia sa o vad indeaproape da mi sa parut destul de frumos.
|
Am vazut pe la mai multi pe la masini ca isi facusera stopurile de pe spate negre.Daca stie cineva cu ce sa "vopsesc" sau daca merge sa pun folie de geam.....Aaaaa probleme cu politia??As vrea sa fac fumurii macar semnalizarile si lampile de masalier.Mersi mult
|
Foli nu poti pune, nu se va lipi. Exista la magazinele de accesorii un spray special pentru triple, cauta-l. Daca te apuci sa le faci, sa ramai doar la semnalizari si marsarier, daca le faci total negre da foarte urat.
|
Da pai asa mam si hotarat sa fac numai semnalizarile si masalieru.Da stie cineva oi avea probleme cu politia ??Si daca sa mai exfoliaza sprayul.
|
Io mi-am vopsit pleoapele cu un spray si deja se duce faza e ca nu le-am dat cu nici un alt preparator(plastofix, etc)
|
2 Attachment(s)
Pai normal ca se duce vopseaua daca nu ai preparat si tu suprafata ce urma vopsita inainte cu tot ce trebuie.;)Acum nu stiu ce sa fac la semnalizari-le alea.Am vazut pe altundeva pe forum pe cineva care si-a dat "caciulele" alea portocalii jos, si acum vine mishto.Ashtept pareri
|
Arata super marfa spatele cu semnalizarile albe, si mai bine ar fi cu capacul de la porbagaj ,,clean".
|
Mie tot astea cum am eu pe a mea imi plac cel mai mult. Şi au bec galben, nu manşon d-ăla de plastic peste el. Eu doar am montat un bec normal in locul celui galben.
https://img116.imageshack.us/img116/2...1457ar6.th.jpg |
Tu ai bec alb sau galben sau ai bec ,,da-la" smecher care este alb cand este stins si galben cand se aprinde?
|
1 Attachment(s)
La asta te refereai cu portbagajul clean ?Cu aproximatie ca l-am facut in 2 minute.Si tot astept sfaturi despre cum ar trebui sa aleg sa le fac :Fumurii sau Clear?
|
Eu am bec obisnuit acum :( Dar ma duc maine sa vad daca gasesc ,,dala smecher".Stopuri ca ale lui Lao am mai vazut pe alta masina (normal ca era cielo)Acum nu stiu exact daca sunt exact la fel.Lao daca poti sa ne ajuti si pe noi :O poza cu stopurile tale mai indeaproape.Ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning