![]() |
Re:
Quote:
Dracula-i baza. Si sa nu va mai luati de aki , ca va tai. :twisted: |
Re:
Quote:
n0namee : nu mai am cuvinte pentru tine tati :wink: baieit i-o v-am pupat , am plecat la arieseni , ne vede, luni , spidi5 fa dracu planetara aia... :) |
daca exista riscul sa-mi rup spoilerele prin hartoape, atuncea nu ma bag...
|
:lol: da da, sunt convins :lol:
|
1 Attachment(s)
Decat sa-ti julesti spoileru' la CTR mai bine cumpara si tu un Kadett din DE. Iesi mai ieftin.
Am gasit un GSI pe net, costa 490e - negociabil. Si ui' ce fata incruntata are, zici ca-i konstipat. |
Re:
dupa cum majoritatea stitzi deja baietzi si-au facut aparitzia si la crgo,am simtzito pe propria piele,nu stiu daca rezolvam ceva sa ne mutam iarasi,astea is ca riia se intind peste tot,nu stiu ce dracu putem face,propun o masina capcana si sa organizam o pinda si sa stitzi ca nu glumesc,ca masina o ofer pe a mea,doar ca nu prea mai au ce sa ieie din ea
|
mda, deja ii aiurea, se extinde treaba cu spartu masinilor. sau poate avem inamici, si ne urmaresc si sparg masinile :P
acuma serios, trebuie luate masuri. |
am o idee , io zic sa nu mai merem nici unde si in timpul ala in care stateam la un suc , sa ne dam prin oras :peace:
sebi , jeff , ( si spidi5 daca vrea ) , avem treaba :rockon: mai e vrunu' ? :roll: |
treaba cu spartul masinilor ie demult timp :lol: culmea ie ca te facut baieti si in miezul zilei..oriunde ai parca...
|
E buna ideea lui Ghitza. Eu ma bag cu un par de baseball de metal :bat:
|
:? sa inteleg ca revenim la Dracula???
|
Re:
Quote:
|
eu sunt nou pe aici. vreau sa intreb daca ma primiti si pe mine la o intalnire? daca ma primiti sa imi spuneti si mie unde, cand si la ce ora...ca deja nu mai stiu...dracula...cargo...rog pe cineva sa ma lumineze.
|
Vino la 8 diseara la Cargo.
|
ok. la 8 deseara o sa fiu acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning