![]() |
Re: Bora tdi
Quote:
Spor la postat normal tuturor :) |
Quote:
|
Quote:
On-topic... ia-ti rh turbo si bineinteles flanse ca au et-uri mari de tot! |
Quote:
si mai ii golfu 5 cu 9.5 pe spate.. sunt si alte jante comune si multe dar conteaza si configuratia corect ii ca oricum nu poti fi singurul,unic si etc dar ideia ar fi ca fiecare cu ale lui...nu copy paste si etc asta pentru idei si originalitate goshy,daca ai banul,le vand pe ale mele |
rare, nerare, au altii, nu au, important e ca-mi plac... si raman pt turbo, dar din pacate nu acum :cry:
|
3 Attachment(s)
masina de batrani cu lumanari in bari... :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
...si ca sa intram si noi in lumea "tiuning", s-o n-o mai ardem atata Oem s-a pus un xenon pe masina si s-au schimbat toate becurile faruri/numar/interior - plafoniere cu unele led, am ramas la actualele faruri dandu-le un polish si lacuite, iar la ideea cu cele lupa am renuntat...
s-a vandut reglabila, se vinde si bara de rigidizare (pt doritori)... |
Ce marca este si ce bani vrei pe ea ca ma intereseaza?
|
ai avut bara montata pe masina...da o poza te rog...
si un pret,m-ar interesa si pe mine bara astept mersi spor |
Quote:
|
inteleg...nu ii nici o problema...
am ajuns si eu la acest capitol sa zic asa dar sunt in dubii ca nu stiu cum vine la tdi...daca deranjeaza ceva la capac,arata ok...se monteaza usor(necesita moficairi sau nu)si etc... chiar nu am vazut nici o poza cu bara pe diesel |
2 Attachment(s)
s-a intrat in reparatii: indreptat pragul dreapta (era stramb de la cel de dinainte), retusuri pe unde are nevoie, aripa fata stanga schimbata, era coapta pe interior... si daca tot aveam "lumanarile" portocalii in bara, am luat si semnalizatoare tot portocalii... cu cele albe m-am jucat putin (foliate galben) dar nu-mi place deloc cum dau
|
Quote:
Sectiunea VW e singura sectiune mare nemoderata tocmai pentru ca oamenii care posteaza aici reusesc s-o mentina decenta. Poate e din cauza ca posesorii de VW de pe 4tuning sunt mai cumpatati decat alti useri :) Nu stiu, cert e ca, exceptand cazuri izolate, sectiunea se mentine in limitele normalului de mai bine 1 an si jumatate, de cand am eliminat toti moderatorii. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning