Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Oltcit-urile De Raliu (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/32403-oltcit-urile-raliu.html)

Buga 02-06-09 16:14

Re: Oltcit-urile De Raliu

Quote:

Originally Posted by valib (Post 2374540)
foarte tari pozele:)
nu le-am vazut pana acum nicaieri pe net...:)

in cazul in care nu erai ironic , le am luat si eu de pe alt topic ...

Gabi 02-06-09 16:16

Dar ştiţi că cel care conducea acel Oltcit este membru al comunităţii ? :)

Buga 02-06-09 16:20

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2374590)

Am invatat multe citind acel topic :!:

si cam astea sunt toate .. :X

numai bine

valib 02-06-09 17:12

chiar nu le-am zarit nicaieri pe net inca...
show me the link.....

Lao 02-06-09 17:58

Super pozele. M-as uita o zi intreaga la poze ca astea.

Danutz Bratosin 02-06-09 18:01

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2374590)

Cine-i?:rolleyes2

Laure2fast 02-06-09 19:21

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2375004)
Cine-i?:rolleyes2

domnul care organizeaza vtm-u la bucovat

Gabi 02-06-09 19:54

Dl. Raull Lamboiu, mai exact ! :)

valib 22-11-09 00:29

ok...
sa trec si aici in revista
prin amabilitatea domnilor Lamboiu / Sparleanu, am un CD cu si despre oltciturile de raliu, poze multe...

o parte am reusit sa o urc pe dropshots...urmeaza si restu`

Pentru 1984, si putin din 85, linkul e:
http://www.dropshots.com/valib#album...0-%20Bucuresti

va rog sa vizualizati pozele dupa albumele foto, ca sunt puse pe fiecare etapa/raliu in parte.

(nu stergeti linkul...ca mi-e mai mult decat FOARTE greu sa urc pozele pe 4tuning, pt ca sunt MULTE poze)

valib 30-11-09 00:28

partea a doua a cd-ului primit de la Dl. Lamboiu:

http://www.dropshots.com/valib1#albu...ea%20Delta%20D.

va rog sa vizualizati dupa albumele foto....

Mii de multumiri inca odata domnilor Lamboiu & Sparleanu pentru ca au impartasit pozele astea cu noi

diesel_pw 25-04-10 23:39

frumoasa Arhiva..trebuie pretuita si de Noi

DeejayB 26-05-11 22:56

Salut.Cred ca inviu un topic mort dar imi cer scuze.Ma gandeam zilele trecute sa ma inscriu intr-o scoala de pilotaj si sa devin pilot de raliu, si ma gandeam ca masina pe care sa o folosesc sa fie un Oltcit 12 TRS si cu cateva modificari.Spuneti-mi si mie o parere.Momentan e doar un vis dar vreau sa stiu daca merita sa devina realitate sau nu.

julaikos 27-05-11 21:11

gandeste-te in primul rand ca doar scoala si echipamentul te costa cel putin vreo 1000 de euroi...iar ca sa faci orice masina apta de a trece inspectia tehnica trebuie sa mai bagi iar cel putin 1000 de euro,asta daca pui umarul la treaba si faci multe chestii de unul singur,dar rollbar,scaun omologat,centura omologata numai astea te costa ceva bani :rolleyes2 n-ar fi primul oltcit,inca mai este un oltcit care duminica se da la vtm-ul de la targul secuiesc,e de amatori dar pilotul nu are licenta ca poate s-ar fi dat in campionatul national...

DeejayB 27-05-11 23:13

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4355798)
gandeste-te in primul rand ca doar scoala si echipamentul te costa cel putin vreo 1000 de euroi...iar ca sa faci orice masina apta de a trece inspectia tehnica trebuie sa mai bagi iar cel putin 1000 de euro,asta daca pui umarul la treaba si faci multe chestii de unul singur,dar rollbar,scaun omologat,centura omologata numai astea te costa ceva bani :rolleyes2 n-ar fi primul oltcit,inca mai este un oltcit care duminica se da la vtm-ul de la targul secuiesc,e de amatori dar pilotul nu are licenta ca poate s-ar fi dat in campionatul national...

Nu ar avea farmec sa cumpar unu gata facut.Ma gandeam la scoala lui Stefan Vasile si cursul de pilotaj costa in jur de 450 de euro(imi cer scuze daca fac reclama) si ma bate un gand sa cumpar un Oltcit 12 TRS sa-l aranjez eu personal pentru raliu, cu tot ce trebuie...dar marea imensa problema este ca nu prea am experienta la volan(am permis de o saptama) si mai astept putin pana ma bag in scoala de pilotaj.Si cu masina doar sa o cumpar si piesele vor veni cu timpul ca nu ma grabesc nicaieri.

julaikos 28-05-11 00:06

este buna scoala domnului Stefan Vasile,si "chilotul" nostru tot acolo a facut-o...oricum scoala te ajuta putin,iti o baza,dupa aia experienta si talentul isi spun cuvantul...
legat de masina,daca nu ai in tine si ceva inclinatii practice n-o sa iasa mare lucru din masina...iar rollbarul e facut pentru siguranta ta si trebuie sa fie ok,altfel iei un copac si te muti sus :twisted:

si legat de masina,sunt fan inrait oltcit,dar sincer iti spun nu e o masina de viitor...nu prea mai gasesti piese,si o sa ai nevoie de ceva...

All times are GMT +2. The time now is 04:27.

- Copyright 2026 4Tuning