![]() |
Nu da chiar vreau sa vad un oltcit la 185 pe langa mine, da vreau sa iau vreo patru cu care sa pun pariu inainte!!!! LOL /////
Cat despre lectii io ma refeream la mate si fizica pt BAC!!!! LOL |
:lol:
Cand am spus 185, m-am referit la Oltcit modificat, de raliu, nu la unu' de strada. Cat despre lectiile de care ziceai, nu te pot ajuta, ca nici eu nu stiu prea multe :oops: |
era o gluma
|
:twisted: KM: ~ 50.000/an x 7 = ???
viteza maxima : 170.000 / vw caddy csi masini: break '91+ berlina '76 > Volvo 360 '87 + VW Caddy '00 + Punto ' '01 > break '02 In tara, Bulgaria, Spania Un weekend pt. mine ? ~ 1500 km Ex.: Vineri Buc. - Tusnad Sambata Tusnad - Gheorgheni - Praid - Sighisoara > RETUR Duminica Tusnad - Gheorgheni - Lacul Rosu - Cheile Bicazului - Piatra Neamt - Bacau - Focsani - Bucuresti FARA MISTO' Si apropo ... cu DACIA !!! :twisted: |
eu am aproape 60000 km la activ
cu dacia lui tata ,cu masina mea (1100)cu un vw lt,golf 2 gti 16v si cam atat |
Am permisul de vreo 15 ani pentru motor (triumph tiger 500) si de vreo 12 pt masina, vreo 400.000 km, nu stiu exact, probabil mai mult. am avut fiat regata, fiat ritmo, vw scirocco, iar acum r5 gts. :wink:
|
eu am permis din 99, am condus prima data o dacie 1310 din 88 ( din aia cu ochelari ) apoi un cielo hidramat, apoi un renault 25 ( 3800 cmc, 6 in v ) si acum 190-ul meu drag. cu astea toate adunate am vreo 120.000-130.000 de km dupa calculele mele
|
numai cu bicicleta am facut peste 17.000 de km. :D
cu masina actuala am facut vreo 30.000 km iar cu alte masini am vreo 20.000 km |
Re:
Quote:
|
cielo - 25.000
tico - 7.000 altele - vreo 5.000 |
Permis de un an jumate... Clio are 25 de mii de km dintre care aprox 20 de mii sunt ai mei!
Mai am in jur de 5000 de km cu un oltcit! aia viatza!!!!! |
Permis din '95 ce vremuri. Mergeam la Peco sa fac plinu' nu sa alimentez cat sa se stinga becu' am votat 200-300k.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
aveam niste amici cu care mergeam destul de des in excursii de 50-60-70 km si s-au strans cei 17000. Cel mai lung drum pe care l-am facut a fost Iasi-Roman si retur in aceeasi zi (179 km in aprox 10 ore :) ) iar cel mai dificil a fost in 98 cand am facut eforturi supraomenesti ca sa ajung sa vad Raliul Iasi-ului (169 km dar o aventura extrema)(mai precis Iasi-Poiana-Iasi-Podu Iloaiei-Madarjac-Podu Iloaiei-Iasi in aceeasi zi si mai si trebuia sa ma grabesc sa ajung la raliu)(Madarjac e la 30 km de Podu Iloaiei, dupa un drum in urcare f dificil pe macadam si acolo s-a tinut raliul) din 2000 incoace m-am cam lasat pt. ca am inceput sa am niste pb cu respiratia si tuseam de ma lua dreaq si mai aveam si carnet. Altfel cine stie cati km aveam acum... Anul trecut nu am facut nici un drum lung dar intamplarea face ca duminica trecuta m-am hotarat sa ma reapuc ca am de dat niste kile jos. Am facut 20 km si nu ma resimt asa ca urmeaza si alte drumuri cu bicicleta. |
yo am multi km cu masina da plimbat ca mai am pana la crnet :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning