![]() |
Fra-M
foarte dezamagit,nu ma asteptam sa-mi faca asa ceva,m-au inlocuit cu un polo,e oare un polo mai interesant ca Fra-M?se pare ca da
|
Re: Dgh
nu e vorba de asta..orice masina este interesanta in felul ei..dar daca era in plan ca tu sa apari azi ASA TREBUIA .... altfel sunt neseriosi
despre acest polo este vorba: https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/20545-polo-9n/page-9.html |
cu capul astia de la b1:shock: ...oricum dgh toata lumea te stie si toate respectele din partea noastra:D :lol:
|
salut ffff frum masina,dar vreau sa intreb si eu daca nu te superi de ce toti ati ales modelul cu 4usi?sau a fost doar intamplare?
|
Good question:?: :lol:
|
Salut Nasi sunt curios cum ai reactiona daca ai vedea masina ta la noul proprietar(in cazul in care ar fi vanduta) cum o chinuie la curse si sa nu o ingrijeasca. Eu daca as avea o masina ca ata cand muream ma ingropam in ea :X
|
Quote:
|
Fra-M
asa a fost sa fie cu 4 usi,si alba,si nu am ce sa-i fac,imi place mult si asa,si cu emisiunea am ramas blocat cand am vazut ca s-a terminat si nu au prezentat pe Fra-M.Trebuia s-o faca astazi dar se pare ca nu a fost asa,nu mai conteaza nu-mi trebuie reclama...important e ca sunt multumit de ce am realizat....si daca o va cumpara cineva si nu va avea grija de ea,va trebui sa aibe buzunare mari ca va avea mult de platit de pe urma neglijentei sale
|
no comment ...cred k tu si micul framm aveti ceva in comun cu cei de la bug mafia ...poate un clip cu ursu tau prin ptm la mel 40 kmh ;)....bine asta fiind imposibil pt tine...am observat k te cam deranjeaza semafoarele astea de prin krtier :P
|
E prea tare masina , nici nemtii nu prea au asa ceva .
|
pai nici nu mai vreau sa aud de ei si sincer nu stiu de ce m-am dus acolo ca oricum nu prea dau bine pe sticla si nici nu vreau sa dau,important e sa fie bine pe strazi.....sa fim in top
|
Eu totusi sper sa nu o vinzi... si tot nu inteleg cum poti sa o vinzi dupa cat suflet ai depus in masina asta !!! bafta
|
din cauza unei asa masini ca asta poti ramane cu sechele..mai da-i la balamuc pe sarmanii aia..take care!
|
Quote:
|
Fra-M
Vreau sa-i lamuresc pe cei care se intreaba de ce nu am bagat masina la tuning show:in primul rand am cateva retusuri mai mari de facut:o aripa zgariata si indoita,capota indoita si mai multe si daca tot era sa prezint masina vroiam sa fie impecabila sa nu existe ceva de care sa rada lumea,e o masina veche si ar fi trebuit sa fie impecabila si in al doilea rand lumea stie ce masina e dgh-u nu imi trebuie reclama sau ceva de genu asta.Pe de alta parte imi cer scuze fata de toti membrii clubului din care fac parte pt ca nu am fost acolo alaturi de ei.....sorry
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning