Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Matiz Oradean (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/31813-matiz-oradean.html)

tavisor 05-03-07 22:11

Re: Un Matiz Oradean

sincer pe mine ma costat cu vopsea cu tot cam 14 mil dar am ajutat si eu(am scos afara totul din interior),i-am usurat putin munca,in mai o revopsesc toata,am mai zgariato vreau sa-mi umflu putin aripile fata-spate ))))))))))))))

quick_5hifter 05-03-07 22:48

Quote:

Originally Posted by cristina_boboc (Post 782633)
Eu cred ca ne costa mai mult ca si eu ma interesasem mai demult.
Adica te poti astepta la peste 20 mil.:rolleyes2

eu am dat 10 mil. pe vopsea + manopera....si nu e alb nova, e alb volkswagen, cel mai clar...

PS: Tavisor, esti sigur ca exista mai multe modele de jante pentru Matiz/Tico in reteaua Metro? eu stiam de un singur model, iar restul sunt 4x100 la prezoane...

tavisor 06-03-07 10:06

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 783157)
eu am dat 10 mil. pe vopsea + manopera....si nu e alb nova, e alb volkswagen, cel mai clar...

PS: Tavisor, esti sigur ca exista mai multe modele de jante pentru Matiz/Tico in reteaua Metro? eu stiam de un singur model, iar restul sunt 4x100 la prezoane...

eu am vrut sa zic ca in metro e modelul ala cms ,dar in general sunt doar cateva modele pt matiz(ce nu se gasesc in metro).

Scoop 06-03-07 14:05

quick la ce vopsitorie? eu as cauta un albastru inchis ford, si stii cumva unde pot sa-mi pun niste dungi bune adika cineva care le pune k-lumea. (aici in cta)

KrushX 07-03-07 00:43

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 737297)
Uite asa va arata in MAI.Cred ca va fii unuicul din tara))))))))))
Barile sunt la facut deja,priza de aer o am dar numai dupa pasti ma apuc de asamblat.

Ushurel cu unicul in tzara :D
vezi matizul albastru pe care tu l-ai postat in poza nr. CJ-28-GEF does it ring a bell? :P Ala e matiz de Cluj vechi in bransha shi muncit vreo 3 ani :D ... sincer bafta dar mai e mult pana departe.

quick_5hifter 07-03-07 02:52

@krushX: nu te supara, dar ce inseamna pentru tine "unic"? dupa parerea mea (si probabil si a autorului topicului, dar asta sa ne spuna el) inseamna ca nu mai este altul la fel, nu ca e cel mai tare...
sa nu se inteleaga prostii: tot respectul pentru matizul negru de cluj! s-au bagat bani in el si se vede, cu mici rezerve. dar nu e cazul sa-l laudam pe toate topicurile din sectiunea daewoo. fiecare cu masina lui, pe tarlaua lui. aici comentam, cu + si -, evolutia altui matiz. peace!

KrushX 07-03-07 03:05

:) atunci de ce te mai complici? oricum ai un nr. de serie shi unu de inmatriculare unice in tzara :P
no offence, nu am vrut sa fiu rautacios in nici un fel, peace.

tavisor 07-03-07 08:51

nu e cel mai tare si nici nu va fii pt ca nu dispun de fonduri financiare dar va fii unic in felul lui.

tavisor 07-03-07 08:52

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 785370)
@krushX: nu te supara, dar ce inseamna pentru tine "unic"? dupa parerea mea (si probabil si a autorului topicului, dar asta sa ne spuna el) inseamna ca nu mai este altul la fel, nu ca e cel mai tare...
sa nu se inteleaga prostii: tot respectul pentru matizul negru de cluj! s-au bagat bani in el si se vede, cu mici rezerve. dar nu e cazul sa-l laudam pe toate topicurile din sectiunea daewoo. fiecare cu masina lui, pe tarlaua lui. aici comentam, cu + si -, evolutia altui matiz. peace!

aici ai dreptate omule

tavisor 07-03-07 08:53

si daca am copiat capota matizului din cluj e vreo problema fiecare alege ce-i place si se inspira de unde poate

Scoop 07-03-07 20:01

Sincer sa fiu matizul ala de cluj arata bine cand era albastru acu l-a dus la o asa extreme incat a decazut numai arata a masina, e mai mult o boxa uriasa :sad: stiti cum e ce urca sus daca nu stie sa stea sus o ia in jos.

tavisor 08-03-07 09:33

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 786641)
Sincer sa fiu matizul ala de cluj arata bine cand era albastru acu l-a dus la o asa extreme incat a decazut numai arata a masina, e mai mult o boxa uriasa :sad: stiti cum e ce urca sus daca nu stie sa stea sus o ia in jos.

parerea mea fiecare isi lauda ce are,sti cum e dupa ce vezi sute de matizuri pe net alegi din fiecare ce-ti place si iti faci masina sa-ti placa tie,fiecare are gusturile lui.NU ?

BH 07 MDF 08-03-07 11:22

Arata bine masinuta,o vad deseori prin Oradea.:D
In legatura cu Matizul din CJ,mi se pare un proiect prea 'extrem'.:D . O boxa mobila.:D

tavisor 08-03-07 11:27

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 787650)
Arata bine masinuta,o vad deseori prin Oradea.:D
In legatura cu Matizul din CJ,mi se pare un proiect prea 'extrem'.:D . O boxa mobila.:D

o fac dupa posibilitatile financiare)))))))))))))

M|cutz^ 08-03-07 22:23

Ba frate no comment e prea tare Matizul .... Ceva modificari la motor...

All times are GMT +2. The time now is 17:55.

- Copyright 2026 4Tuning