![]() |
Re: Un Matiz Oradean
sincer pe mine ma costat cu vopsea cu tot cam 14 mil dar am ajutat si eu(am scos afara totul din interior),i-am usurat putin munca,in mai o revopsesc toata,am mai zgariato vreau sa-mi umflu putin aripile fata-spate ))))))))))))))
|
Quote:
PS: Tavisor, esti sigur ca exista mai multe modele de jante pentru Matiz/Tico in reteaua Metro? eu stiam de un singur model, iar restul sunt 4x100 la prezoane... |
Quote:
|
quick la ce vopsitorie? eu as cauta un albastru inchis ford, si stii cumva unde pot sa-mi pun niste dungi bune adika cineva care le pune k-lumea. (aici in cta)
|
Quote:
vezi matizul albastru pe care tu l-ai postat in poza nr. CJ-28-GEF does it ring a bell? :P Ala e matiz de Cluj vechi in bransha shi muncit vreo 3 ani :D ... sincer bafta dar mai e mult pana departe. |
@krushX: nu te supara, dar ce inseamna pentru tine "unic"? dupa parerea mea (si probabil si a autorului topicului, dar asta sa ne spuna el) inseamna ca nu mai este altul la fel, nu ca e cel mai tare...
sa nu se inteleaga prostii: tot respectul pentru matizul negru de cluj! s-au bagat bani in el si se vede, cu mici rezerve. dar nu e cazul sa-l laudam pe toate topicurile din sectiunea daewoo. fiecare cu masina lui, pe tarlaua lui. aici comentam, cu + si -, evolutia altui matiz. peace! |
:) atunci de ce te mai complici? oricum ai un nr. de serie shi unu de inmatriculare unice in tzara :P
no offence, nu am vrut sa fiu rautacios in nici un fel, peace. |
nu e cel mai tare si nici nu va fii pt ca nu dispun de fonduri financiare dar va fii unic in felul lui.
|
Quote:
|
si daca am copiat capota matizului din cluj e vreo problema fiecare alege ce-i place si se inspira de unde poate
|
Sincer sa fiu matizul ala de cluj arata bine cand era albastru acu l-a dus la o asa extreme incat a decazut numai arata a masina, e mai mult o boxa uriasa :sad: stiti cum e ce urca sus daca nu stie sa stea sus o ia in jos.
|
Quote:
|
Arata bine masinuta,o vad deseori prin Oradea.:D
In legatura cu Matizul din CJ,mi se pare un proiect prea 'extrem'.:D . O boxa mobila.:D |
Quote:
|
Ba frate no comment e prea tare Matizul .... Ceva modificari la motor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning