![]() |
Re: BMW 3.16 E36 vs. VW GOLF III 1.9 TDI?
Vorbesti de lucruri sfinde jemis. E36-le se descompune la viteza aia...NOT !
Ce prostii vorbesc ! Am uitat ca sunt full de kit. Sunt prinse bine piesele intre ele...NOT ! Iar vorbesc prostii ! Masinile alea nu sunt 4speed. Ele sunt pentru ..."low & slow", "dub style", "no fat chicks..(nu mai trage masina si consuma mult...)" |
OK. A fost dragut la inceput, dar deja cred ca ti-ai facut un scop.
Pentru vendete personale, te rog foloseste mesageria destinata intimilor. |
Quote:
1 sa te folosesti de ea -am ford focus 2004 o masina buna si nimic ma urc in ea ca in taxiu nu ma atrage de nici un fel,o vad ca o masina doar sa ma folosesc de ea 2 sau cea pe care o alegi cu inima -am 2 BMW-uri e30 care imi produc zambetul pe buze de cate ori ma urc in ele Si da o masina noua e mai buna doar in momentul in care e masina , daca imi dai exemple de masini care low cost care dupa 5 ani e terminata din toate punctele de vedere nu isi are rost comparatia motzu- NU ARE ROST SA ITI BATI CAPU CU ASTIA CARE LEA CUMPARAT TASU SI MASA MASINA, LE FAC SCHIMBURILE EI DOAR LE FUGARESC SI ISI PLIMBA CURUL IN ELE |
Quote:
|
Dani_br, daca in loc de banalul Focus de familie aveai un RS mai spuneai acelasi lucru? Pai tu compari o masina banala cu un BMW (care poate o mai fi si vreun 2.5) ?
|
Si RS-ul, tot prostanac e.
|
Quote:
da si celalant e 2,5 12v aspirat 170 cai in timp ce rs e turbo.(interiorul nu inpresioneaza, exteriorul are aripile umflate), ce sar intampla daca 2,5 de 25 de ani ar fi turbo? |
Quote:
N-am nimic cu pasionatii adevarati care nu isi rup de la gura, am o parere proasta despre posesorul tipic de e36 dar una din masinile care imi plac cel mai mult e chiar un e36 care e stock (cel putin exterior) dar arata a masina nu a colectie de piese vechi. Din punct de vedere practic am un mare cui impotriva e36 - majoritatea nu au controlul tractiunii si fara asta poti sa faci niste piruete foarte misto fara sa vrei. Cu bani mai putinei eu as alege masina cea mai noua si cu tractiune fata daca nu are ESP/ASC/DSC Scuze de OFF dar nici n-are rost sa fiu ON deoarece topicul a fost initiat la misto. |
Quote:
|
Quote:
te contrazic acum...o suspensie buna si niste jante cu cauciucuri bune fac toata traba aderentei.... |
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning