![]() |
Re: Cel mai iubit VW
4 Attachment(s)
Vento pentru că de mic am văzut unul frumos chiar era vecin cu mine atunci şi cānd ieşeam afară mă uitam numai la ea ! Şi că tot venii vorba de vento are şi unchiul meu un vento 1.9TDI,şi am rămas surprins plăcut de cum merge şi cum trage maşinuţa...vento power4eva
|
Vento...e una dintre cele mai reusite berline pt vremurile ei!
|
va salut pe toti ! am votat golf IV si nu pt ca detin asa ceva...ci pentru ca imi place pur si simplu masina asta...are ceva special ...dupa ea apreciez foarte mult corrado,golf II,bora :):):)
|
eu am votat golf 2 pt ca imi place foarte mult cand eram mic tata a avut una din asta si de atunci imi plac golf 3 nu prea imi place pt ca e plin de ele chiar daca taicamiu detine asa ceva
|
Votat Passat dar daca aveam posibilitatea as fi votata Phaeton dar vad ca nu e in lista!:-)
|
Quote:
|
Eu am un golf 5 = am votat golf 5.
Cred totusi ca mai bun ca modelul acesta a fost Golful 4, era mult mai fiabil, pur si simplu nu se strica, mai ales dieselul.:-) |
Eu am votat golf1 cu toate ca detin un golf 5, mi-a placut foarte mult de cand eram copil si seriosi sa fim, de la el a plecat totul renume faima etc.
|
Golf 4 un mare pas pentru VW , pentru popularitate si nu in ultimul rand pentru fiabilitate.
|
golful 4 a fost imbinarea perfecta dintre design si fiabilitate. rezistenta unui golf mai vechi cu designul unuia nou:)
|
10 Attachment(s)
vw produce masini fel si fel pe toate gusturiile
eu nu m-as putea decide intre bora sau passat(dupa b5 in sus) daca o fi vorba de "goldies" atunci mk2 si vento;) |
Daca nu desfaceai golfu' in 5?avea ceva voturi,oricum are si e cam cea mai populara. Beetle are si ea locul ei.
|
Quote:
Foarte interesant clasament cu un voting mare |
Am votat Corrado, pentru mine e cea mai reusita masina de la VW...
|
Eu am votat GOLF 3,mi se pare o masina foarte simpla si buna si cu ceva tunning arata super.La peste 20 de ani de la aparitia lor inca sunt bune
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning