![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Quote:
|
tuningul la masina se poate face treptat..luna asta un spoiler,...luna urmatoare jante si tot asa......eu prefer sa le fac pe toate odata dar ........
mai bine incet!!!!!!:lol: :lol: :lol: |
6 Attachment(s)
2 poze de inceput:P a6 2.5 tdi motor v6 155 cai... momentan
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Prima poza e de la fosta mashina o Skoda Octavia 1.8 20VT 150cp, multi creq o stiu era combi de culoare verde si avea nr de it, acum actuala mashina un Mondeo 2.0 Tdi 116cp, momentan nu-s in tara.
|
Quote:
|
Tu ce mashina aveai....te-am facut sau nu??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si uite unde s-a ajuns...it's called evolution:lol: bafta in continuare!! |
10 Attachment(s)
Inca cateva poze cu masinutze de la noi....:D
|
Daca s-ar tine de treaba proprietrul acestui 206 ...masina ar ajunge super..avand in vedere ca el lucreaza la un service auto ... si este si priceput in ale tuningului... cat de cat ...le are ... Bafta la tunat in continuare
|
Quote:
Dar din cate am discutat si cu el ....am inteles sa are piesele numai trebuie sa se apuce sa monteze pe ea...:twisted: |
monentan nu ma apuc de ea,am spus ca dupa pasti ma voi apuca de ea,acum o sa ii schimb aripa.. si o sa`i montez un set de faruri Angel eyes , argintii,farurile Angel eyes "negre" le pun dupa pasti ,am sa aduc unu negru la intalnirea de vineri
|
sper sa imi vina pana maine dimineata aripa si carenaju,ca sa vin cu tot cu farurile montate,argintii..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning