Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

bogdan_FVJ 02-02-07 11:15

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 724912)
El cand incepe ...nu se mai termina ....n-ai vazut ca nici macar nu si-a vopsit eleronul ala ... vopseaua trage la kg si consuma mai mult dupa aia ..:D . With no ofense Bogdan .... Bafta

Macar io il am si pe ala.....tu stai cu jante de 18 in portbagaj si zici de mine......lasa n-ai tu grija tuningului la masina mea .......cand o sa am bani o sa mio fac......pana acum am mai avut treaba la motor...la caroserie...si de unde si exterior.........:rolleyes2

dangti16v 02-02-07 13:16

tuningul la masina se poate face treptat..luna asta un spoiler,...luna urmatoare jante si tot asa......eu prefer sa le fac pe toate odata dar ........
mai bine incet!!!!!!:lol: :lol: :lol:

nt-81-nfk 02-02-07 13:44

6 Attachment(s)
2 poze de inceput:P a6 2.5 tdi motor v6 155 cai... momentan

Ali_ump 02-02-07 14:26

Quote:

Originally Posted by nt-81-nfk (Post 727396)
2 poze de inceput:P a6 2.5 tdi motor v6 155 cai... momentan

we da ti-ai luat jante? is frumoase ..arata bine pe masina...17"?

Puya^WRX 02-02-07 14:44

6 Attachment(s)
Prima poza e de la fosta mashina o Skoda Octavia 1.8 20VT 150cp, multi creq o stiu era combi de culoare verde si avea nr de it, acum actuala mashina un Mondeo 2.0 Tdi 116cp, momentan nu-s in tara.

Ali_ump 02-02-07 14:50

Quote:

Originally Posted by Puya^WRX (Post 727512)
Prima poza e de la fosta mashina o Skoda Octavia 1.8 20VT 150cp, multi creq o stiu era combi de culoare verde si avea nr de it, acum actuala mashina un Mondeo 2.0 Tdi 116cp, momentan nu-s in tara.

Io stiu skoda aia ...ca m-am luat cu ea prin oras de cateva ori :mrhappy:

Puya^WRX 02-02-07 14:57

Tu ce mashina aveai....te-am facut sau nu??

Ali_ump 02-02-07 15:01

Quote:

Originally Posted by Puya^WRX (Post 727535)
Tu ce mashina aveai....te-am facut sau nu??

:lol: :lol: aveam un amarat de diesel...normal ca m-ai facut ...nu stiam ce motor are skoda ...credeam ca e tdi 1. si ma gandeam cum dumnezeu ca ar fi trebuit sa avem puteri egale...:rolleyes2 apoi am vaz ..de fapt ce motor e :D

dangti16v 02-02-07 18:05

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 727542)
:lol: :lol: aveam un amarat de diesel...normal ca m-ai facut ...nu stiam ce motor are skoda ...credeam ca e tdi 1. si ma gandeam cum dumnezeu ca ar fi trebuit sa avem puteri egale...:rolleyes2 apoi am vaz ..de fapt ce motor e :D

:lol: :lol: incepi sa cunosti lumea de la care ai luat bataie ali_ump???

Ali_ump 02-02-07 23:13

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 727787)
:lol: :lol: incepi sa cunosti lumea de la care ai luat bataie ali_ump???

:lol: :lol: asta cam asa e ....doar nu asa a inceput totul...cu o bataie de lla un Golf II GTI 16v de la semafor la semafor:?: :D
Si uite unde s-a ajuns...it's called evolution:lol:
bafta in continuare!!

Ali_ump 03-02-07 00:10

10 Attachment(s)
Inca cateva poze cu masinutze de la noi....:D

bullibutton 06-02-07 13:04

Daca s-ar tine de treaba proprietrul acestui 206 ...masina ar ajunge super..avand in vedere ca el lucreaza la un service auto ... si este si priceput in ale tuningului... cat de cat ...le are ... Bafta la tunat in continuare

Ali_ump 06-02-07 15:54

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 734300)
Daca s-ar tine de treaba proprietrul acestui 206 ...masina ar ajunge super..avand in vedere ca el lucreaza la un service auto ... si este si priceput in ale tuningului... cat de cat ...le are ... Bafta la tunat in continuare

Pai acuma trebuie sa se apuce de ea ...ca o indoit un pic aripa stanga sambata in parcare cand s-o jucat pe gheatza...
Dar din cate am discutat si cu el ....am inteles sa are piesele numai trebuie sa se apuce sa monteze pe ea...:twisted:

B16SIX 06-02-07 18:50

monentan nu ma apuc de ea,am spus ca dupa pasti ma voi apuca de ea,acum o sa ii schimb aripa.. si o sa`i montez un set de faruri Angel eyes , argintii,farurile Angel eyes "negre" le pun dupa pasti ,am sa aduc unu negru la intalnirea de vineri

B16SIX 06-02-07 18:54

sper sa imi vina pana maine dimineata aripa si carenaju,ca sa vin cu tot cu farurile montate,argintii..

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning