![]() |
Re: Bz 02 YBM ... My Car !
4 Attachment(s)
Niste poze din Poiana Brasov :) + modelu de jante pe care le am in 4 prezoane cromate :lol: stie cineva cam cat ar costa ? sau daca avem asa ceva la noi ?
|
Da merita sa-ti iei o aprindere Gotronica, eu am pe masina si merge foarte bine :-P
Cred ca se gasesc la magazinele cu piese Dacia Te grabesti cu pasajele, poate pe viitor o sa pui o punte calumea iar rotile or sa fie bagate in interior... ia in consideratie ca flansele scot in afara rotile Ai facut si tu o proba pe masina sa vezi cum dau? |
faine jantele cromate.....incearca sa te interesezi prin Bucuresti daca este vre-un loc unde se pot croma....dar din cate stiu....costa destul aceasta operatie.....nu prea cred ca renteaza.....vezi ce aflii...sa auzim numai d bn!
|
Quote:
da am facut ... cu jantele astea si cauciucuri potrivite nu mai trebuie sa latesc pasajele....intra chiar bine ..chiar la limita pot spune ....chiar si cu greutate pe ea .... oricum saptamana viitoare incep reconditionarea lor... sper sa iasa asa cum vreau ... si cum miam pus in cap :) |
Quote:
|
Dar poti sa le polisezi singur acasa... de ce sa dai bani pe cromat?
Pune si tu poze cu ele pe masina, sunt curios cum arata |
asta vroiam si eu sa zic....sa le cureti bine bine,apoi polishate si date o mana de lac....parerea mea....
|
Quote:
|
;)...asteptam pozici....si eu CMS-urile:)))) .........sa ma apuc si eu de ele dupa ce trec sarbatorile...:))
|
1 Attachment(s)
INTREBARE ? ...
https://www.youtube.com/watch?v=RI0Jn...feature=fvwrel Ce motor are ??? E chiar motoru dupa gordini ? Stie cineva ceva de modelu asta de jante pentru batranele noastre ? |
ala da..este motor de gordini.....de jante...cam dubioasa treaba nu am mai vazut asa ceva pe la noi...stiu ca in Mexic,daca nu ma insel se fac asa ceva pentru renault 12.....
|
Quote:
Eu am cautat la piese dacia si nu am gasit la niciun magazin |
Eu am luat-o acum 4 ani la sh de la cineva, dar cauta pe gotronic.ro, da comanda acolo :-P
|
senzor nu cred ca gasesti in buzau, eu am luat de pe net, se merita isi face treaba bine.
|
5 Attachment(s)
Cateva poze ..."artistice" :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning