![]() |
Re: Test Drive Unlimited
Unde upgrade-ez masinile ? De ex am un 350Z Nismo , A3 si un Ferrari 430 , unde ma duc cu ele sa le modific ?:D
|
doar_tu : Te duci la plimbare si gasesti niste locuti cu icoane ( pe mapa ) cu o cheie. Depinde de masini. Tunerul Audi de ex se afla IN ZONA DEALERULUI VW.
|
deci cu o motocicleta faci ce nu faci cu cea mai rapida masina! agusta f4 tamburini e cea tare!(mai ales daca e modificata la stage 3)
|
1 Attachment(s)
Ferrari Enzo Stage 3 8)
... |
mie imi intra in el ...se face ecranu negriu ...sta 3-4 sec si iese :cry: ....
|
Am avut si eu probleme cu el si a trebuit sa il reinstalez , iti recomand sa il reinstalezi in alta partitie , daca poti !
|
Chestia asta deja ma enerveaza, cred ca am mers peste 1500 km, cautand dealeru Lexus, dealeru RUF, si Audi S6. Stie careva unde pot gasi aceste 3 lucruri?
|
eu am gasit lexus DAR e ca o cladire obisnuita , nu o poti accesa .. trebuie un fel de patch am inteles ....
|
Quote:
|
Ahh si inca un lucru, stii cva in legtura cu acese patchuri, tot citesc despre ele pe forum-ul oficial, dar nu gasesc nmk pe google. Hmm am senzatia ca daca n-ai varianta oficiala nu beneficiezi de car-pack-urile astea.
Later Edit: Scuze de double post, dar 5 min timp de editare a postului este mult prea mic. |
Quote:
Same probleme here....de 2 ori instalat pe 2 pc diferite...cum a-ti rezolvat? |
oficial am inceput de la 0 ... nu ca asa am vrut eu ci pentru ca mi s-a fotoot salvarea :) happy me :(
|
Quote:
|
eu am gasit pe langa lexus si o repr.de mercedes si una de audi.repr RUF e cu cea de la weismann.
|
Bun si le poti accesa, adica poti intra in ele? sa cumperi etc etc ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning