![]() |
Re: Intalnire lunara...
sa-mi dai unu? :lol: un c?
dak dai o bere.. tot ii bun...k mi-am keltuit toti banii pe motorina sa pot veni la intalnire :D hai k ne vedem acolo bafta |
Bere we...Bere!Iatzi sofer!Bere we!Bere:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
|
ca tot veni vorba de intalnirea asta lunara... ALI_UMP... cand ai timp... ia in considerare ce spun aici...
nu stiu cine a fost cu ideea sa facem pe 17 intalnirea.. dar.. mai toata lumea a avut impresia k e duminica... si tocmai de aia au raspuns k vor fi acolo... ee...zilele trecute ma framantam cu un sentiment.. de datorie.. adica nu stiam ce sa fac... pe 17 am si servici pana la ora 6 (si nu vreau sa cer unui coleg sa imi tina locul k nu imi plac datoriile) si am si un botez (tre sa-mi botez verishoru proaspat ajuns pe lumea asta :D )si nu stiam cum dracu sa imi impart timpul... asa k am zis k ar fi mai bine sa intreb si pe ceilalti dak stiau k e sambata..si spre uimirea mea.. nu stia nici unul .... toata lumea avea impresia k o sa fie duminica... deci.. una bucata rugaminte am la tine.. cum era vb si la inceputul topicului...cand vorbeam despre intalnirile lunare care se vor face dupa posibilitati... te rog sa iei in considerare k cel putin 3 dintre noi ..cei din iasi... (din cate stiu pana la ora asta) nu vor fi prezenti la Piatra.. pe 17... singura optiune pentru noi ar fi sa ajungem seara in piatra... sa dormim acolo la o cunostinta..si duminica sa fim prezenti la intalnire...(asta in cazul in care se decaleaza cu o zi!!) dak nu se poate..asta este.. ne vom intalni alta data... Scopul intalnirilor lunare e sa ne cunoastem... si sa ne simtim bine impreuna... cei care vor viata de noapte in alte orase..sa mearga de seara de dinainte sau sa ramana acolo peste noapte.. dar zic eu..duminica ar fi cea mai buna zi pentru intalnirile lunare..totusi.. ce ziceti? astept sa vad ce spune si lumea pe aici..si in functie de dorintele comunitatii ... tre sa ne conformam... va salut...cu respect..slip |
Acum ca am inceput sa mai trec de problemele care m-au oprit sa activez pe forum in ultima perioada, incep sa-mi canalizez energia catre intalnirea europeana. Cristi, cand ne vedem, cu prima ocazie, punem la punct planul de atac. Incerc sa-mi pun in miscare rotitele sa vad ce pot rezolva din timp. Ne hotaram asupra unei date fixe si...dam bice. Pana la proxima intalnire...noroace, de la ZYZ
|
hai mai lasa vrajeala.. :D stiu k esti bine dispus..si de aia ajuti lumea :lol:
ci fac fimeile astea .. ntzntzntz. ori t duc in rai ori te-arunca-n gol... :D NUMA BINE>>> |
Ok Radule!Se face!Da..mai mergem la o cioclate calda...tot acolo!Ca m`am indragostit...! :)...
|
Fain, nu? Localul meu de suflet ;)
|
unde fura-ti ma? gagici este? da din alea care sa la placa sa stea in masini
|
nu este fete care sa le place sa este merge cu masinile altora care este :D
da tu n-ai fimeie we hapsanule? :-? ci-tz mai trebe? noi mergem acolo...singuri..fara fete..dar stam de vb ca oamenii ..nu mergem sa agatzam :D mergem sa ne simtim bine ..sa bem ceva..sa purtam niste discutii ..despre masini..spre ex.. care fetelor..nu prea le plac. :D si de aia mergem fara.. ;) dar nu k vrem sa agatzam :P oricum e fain acolo ;) si.. o sa tot mergem.. :D nu masina conteaza.. masini sunt la toti fraierii.. omu din masina conteaza... si dak iei cu tine o fata care merge la un suc doar pt k ai masina...mai bine t duci singur.. sincer.. va salut.. :D numa bine p.s. razvan..stai linistit.. k nu faceam aluzie la ce ai spus tu ;) deci nu m-am luat de tine |
nu ma supar ca nu ma simt.da sa nu-mi spui tu mie ca daca era un cu o fusta scurta nu te uitai dupe ea.sau cu vrun decolteu. ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, numai ca noua, barbatilor ne place sa ne uitam mai mult.
zic si eu. |
Mai copii...stiti voi de ce oameni ca voi sunt asa de greu de gasit? Pentru ca nu va cauta nimeni in coconutu' meu. Mai veniti-va-n fire. Ne vedem la Palat, poate va vanturati un pic capsoarele. :D
|
wee.....alouuu...da cu intalnirea lunara cum ramane ca numa de ea nu se mai discuta pe aici:D :D
Baieti multumim de vizita ...cam scurta ...nu am avut timp de prea multe....insa o fost bine venita...asa ca haideti sa incercam mediatizarea intalnirii de la Piatra ...ca io nu prea am experientza la asa ceva...si sper sa am sprijinul vostru in chestia asta..cum facem? sau mai bine zis ce am de facut?:rolleyes2 |
salut alin... mey.. o sa incercam si noi sa mediatizam..dar.. in limite...
as sta de vb acuma..dar sunt bocna de racit..si.crede-ma..nu am kef de absolut nimic.. m-as duce sa fac niste reclame..fluturasi..dar aici e deja vorba de bani ;) intelegi? si nu stiu cum facem.. dar in principiu... o sa facem p net toata treaba/// numai bine.. |
Quote:
|
Eu zic sa se faca cate un topic pe fiecare orash invitat ....sau ceva d genu ....k de un Global sigur nu o sa avem parte ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning