Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 88 DUB 318is-ul meu. (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/309067-e36-88-dub-318is-meu.html)

florineluspr 07-06-12 21:58

Re: 88 DUB 318is-ul meu.

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 5057110)
aaa:)) m-am exprimat eu gresit...eu vreau tot ceva gen 10j spate,dar cel mai mult ma incanta bbs rc,9j...poate vb cu domnul pake sa-mi zica si mie secretul lui la bbs rs-urile alea de le-a facut 9j fata cu 11j spate...:D poate pot face si eu rc-urile 10j spate:))

Sa le faci fara sa schimbi buzele???Ce imi da mie acum prin minte si poate imi sariti in cap ca vorbesc prostii, ar fi sa montezi intre buze un distantier din aluminiu si suruburi mai lungi ca sa se lateasca janta.Dar e greu sa faci acel distantier, iar la strung sau ceva nu ai cum, trebuie taiat la masina cu jet sau ceva in gen, dar e foarte greu de facut asa ceva.Treaba asta probabil ar merge pe jante modulare din 3 bucati.Acum poate spuneti ca bat campii dar e prima chestie care mi-a venit in cap cand m-am gandit la transformarea jantelor fara a schimba buza cu una mai lata.......

Sparkle_81 07-06-12 22:02

Cred ca sti : ce sare de 9j tre' sa umblii la aripi !
Daca are ce trebuie , ti le face Pake ; tu sa ai banii pregatiti !

florineluspr : tu ai pune asa ceva pe masina ? Treaba aia cu distantierele ...... nu e treaba . Si sa zicem ca o faci , la sfarsit cand aduni constati ca mai bine schimbai doar ce trebuie ....si gata !

Chriss-T 07-06-12 22:02

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 5057124)
Sa le faci fara sa schimbi buzele???Ce imi da mie acum prin minte si poate imi sariti in cap ca vorbesc prostii, ar fi sa montezi intre buze un distantier din aluminiu si suruburi mai lungi ca sa se lateasca janta.Dar e greu sa faci acel distantier, iar la strung sau ceva nu ai cum, trebuie taiat la masina cu jet sau ceva in gen, dar e foarte greu de facut asa ceva.Treaba asta probabil ar merge pe jante modulare din 3 bucati.Acum poate spuneti ca bat campii dar e prima chestie care mi-a venit in cap cand m-am gandit la transformarea jantelor fara a schimba buza cu una mai lata.......

nu tati,eu nu m-am referit fara sa schimb buza,dar cica am auzit ca nu exista buze mai mari de 9j...la RC-uri pe 17...daia zic.crezi ca nu mi-ar place sa existe ceva sa faci rc-uri de 10-11j etc...pfff.app ai zis ca ma suni :D

Chriss-T 07-06-12 22:07

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 5057135)

florineluspr : tu ai pune asa ceva pe masina ? Treaba aia cu distantierele ...... nu e treaba . Si sa zicem ca o faci , la sfarsit cand aduni constati ca mai bine schimbai doar ce trebuie ....si gata !

stiu ca am avut borbet a-urile cu 10j spate et 20...si am umblat la aripi...acu am si reglabila,pfff...ce-mi mai trebuie,jante late :D
M-am interesat la domnul pake de niste brate spate reglabile,pt negativ camber...dar sunt cam scumpicele,alta alternativa nu gasim?decat alea?

Sparkle_81 07-06-12 22:14

Daca deja ai reglabila , salvarea ta sta doar in rola !

florineluspr 07-06-12 22:20

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 5057135)

Asta clar....Schimbi ce trebuie si gata.Legat de pusul pe masina e cu dus si intros dar oricum imi e frica!!Am zis si eu, in nici un caz nu as pune in practica treaba asta!

Dede21 07-06-12 23:04

Frumos frumos i-mi place ce vad:D tine-o tot asa.

Skillzu 08-06-12 09:03

RC090 / style5 sunt modulare doar de ochii lumii. Doar de dragul de a te lauda ca ai jante modulare. Nu poti sa schimbi nimic in setup-ul lor.

Se da miezul jos si atat. Buza exterioara, cu cea interioara raman impreuna. Nu poti decat sa tai cu flexul buza exterioara si sa ramai cu buza interioara, dar nu exista de cumparat buze exterioare care sa se potriveasca la diametrul de miez de rc.

Un set facut custom de rc-uri modulare, 3 bucati, ce latimi vrei tu (gen 9.5 cu 10.5), capace centrale de rs modificate, buze polishate si lacuite facute la comanda, etc, te duce undeva la 4000-4500 € aduse acasa.

Chriss-T 08-06-12 14:22

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 5057540)
RC090 / style5 sunt modulare doar de ochii lumii. Doar de dragul de a te lauda ca ai jante modulare. Nu poti sa schimbi nimic in setup-ul lor.

Se da miezul jos si atat. Buza exterioara, cu cea interioara raman impreuna. Nu poti decat sa tai cu flexul buza exterioara si sa ramai cu buza interioara, dar nu exista de cumparat buze exterioare care sa se potriveasca la diametrul de miez de rc.

Un set facut custom de rc-uri modulare, 3 bucati, ce latimi vrei tu (gen 9.5 cu 10.5), capace centrale de rs modificate, buze polishate si lacuite facute la comanda, etc, te duce undeva la 4000-4500 € aduse acasa.

Multumesc mult de informatie,dar daca se ajunge aici mai bine.mi cumpar rs-uri si tot ies mai bine.sa vedem ce gasesc,ce model frumos gasesc.

RIcKO 08-06-12 19:23

Nici cu un set de RF- uri 8,5 cu 10 nu mi-ar fi rusine. Sau chiar 8 cu 9 , daca sunt putin aranjate dau excelent pe E36

Chriss-T 09-06-12 01:47

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 5058183)
Nici cu un set de RF- uri 8,5 cu 10 nu mi-ar fi rusine. Sau chiar 8 cu 9 , daca sunt putin aranjate dau excelent pe E36

da Ricko,sunt frumoase rau si alea,acu vedem ce gasim...momentan stam pe bara.

Chriss-T 10-07-12 17:23

In sfarsit am mai facut si eu ceva la masina...
- pe primul loc se afla grupul autoblocant S 2.79 parca
- cutie 2.0L cu shortsift
- kit ambreiaj nou
- bara spate M OEM
- praguri M OEM
urmeaza sa atasez ceva poze...

florineluspr 10-07-12 20:37

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 5097736)
In sfarsit am mai facut si eu ceva la masina...
- pe primul loc se afla grupul autoblocant S 2.79 parca
- cutie 2.0L cu shortsift
- kit ambreiaj nou
- bara spate M OEM
- praguri M OEM
urmeaza sa atasez ceva poze...

La diferentialul ala trebuie neaparat sa schimbi raportul!!

Chriss-T 10-07-12 22:44

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 5097952)
La diferentialul ala trebuie neaparat sa schimbi raportul!!

adica?ce are?
update cu poze :D
LATER: app...mai am un grup pe balcon 3.45 de 2.0l impecabil,dar nu stiu ce sa le fac:-?? sau cum sa le fac...cum sa fac 3.45 blocant?

florineluspr 11-07-12 09:23

Cu 2.93 pierzi grav rau din demaraj si putere la roti!!Eu nici pe 2.8 nu pun diferential mai lung de 3.15 minim!!

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning