![]() |
Re: un matiz din craiova... nu e cine stie ce :)
bordul nu se da greu jos. e mai greu de pus la loc :). mie nu mai imi merge km de cand l-am montat, pentru ca am tras de cablu sau nu stiu ce. luni ma duc la service sa mi-l faca. iti trimit in pm cum sa faci cu ceasurile
|
Quote:
|
ce culoare o faci?
|
cred ca tot asa va ramene , iar bordul va fii negru combinat cu culoarea masini :D
|
ok. astept sa vad cum o faci :). ti-am trimis mail
|
Quote:
|
salut baieti.sunt nou in zona.am si eu un matiz care e in curs de dezvoltare.pana acum am facut doar cateva modificari la motor.m-ar interesa unde pot gasi spoilere fata,spate la un pret accesibil.merci frumos
|
Quote:
|
tavisor pot sa ti le dau si in format jpg, dar se pierde mult claritatea. daca vrei ti le trimit si jpg, dar eu zic sa iti iei photoshop si sa ti le modifici acolo.
bine ai venit God85. si eu sunt curios... ce modificari ai la motor? |
Sunt si eu pe lista curiosilor in privinta modifcarilor la motor
|
salut baieti...nu mare lucru o evacuare borla si un filtru de aer ca al tau TAVISOR...urmeaza acum sa imi fac un fash...dar pana acum sunt multumit...0-100km in jur de 14sec
|
dupa ai vreau sa ii fac o evacuare pe fiecare cilindru si un sistem de anulare al catalizatorului(pt curse)...dar vreau acum sa fac ceva la exterior...nu am decat o plasa pe spoilerul fata, neoane si evacuare care are iesire p lateral
|
Quote:
|
fara bancheta spate , far rezerva si far tun de bas am scos 13sec...merge bine buburuza...bineinteles benzina super100 si ceva aditiv
|
stiu ca la tine la oradea tuningul e in floare...se fac spoilere pt masinute mici ca a noastre...sunt fffff interesat
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning