Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz Craiova (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/30858-matiz-craiova.html)

snicky 10-03-07 05:45

Re: un matiz din craiova... nu e cine stie ce :)

bordul nu se da greu jos. e mai greu de pus la loc :). mie nu mai imi merge km de cand l-am montat, pentru ca am tras de cablu sau nu stiu ce. luni ma duc la service sa mi-l faca. iti trimit in pm cum sa faci cu ceasurile

tavisor 10-03-07 12:28

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 790300)
bordul nu se da greu jos. e mai greu de pus la loc :). mie nu mai imi merge km de cand l-am montat, pentru ca am tras de cablu sau nu stiu ce. luni ma duc la service sa mi-l faca. iti trimit in pm cum sa faci cu ceasurile

si eu ma apuc incet incet de interior cand o duc la vopsit sa ramana dor exteriorul))))

snicky 10-03-07 14:28

ce culoare o faci?

tavisor 10-03-07 16:05

cred ca tot asa va ramene , iar bordul va fii negru combinat cu culoarea masini :D

snicky 11-03-07 05:31

ok. astept sa vad cum o faci :). ti-am trimis mail

tavisor 11-03-07 13:49

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 791615)
ok. astept sa vad cum o faci :). ti-am trimis mail

ms de email dar ceasurile de bord nu le ai cumva in format jpg,sau toate sa fie nemodificate? ca sapt asta mi le modific si eu daca nu cel tarziu sapt viitoare,inca nu stiu cum sa le fac?)))))))))))

God85 11-03-07 14:31

salut baieti.sunt nou in zona.am si eu un matiz care e in curs de dezvoltare.pana acum am facut doar cateva modificari la motor.m-ar interesa unde pot gasi spoilere fata,spate la un pret accesibil.merci frumos

tavisor 11-03-07 16:32

Quote:

Originally Posted by God85 (Post 792101)
salut baieti.sunt nou in zona.am si eu un matiz care e in curs de dezvoltare.pana acum am facut doar cateva modificari la motor.m-ar interesa unde pot gasi spoilere fata,spate la un pret accesibil.merci frumos

bine ai venit printre noi,ce ti-ai modificat la motor?

snicky 11-03-07 20:03

tavisor pot sa ti le dau si in format jpg, dar se pierde mult claritatea. daca vrei ti le trimit si jpg, dar eu zic sa iti iei photoshop si sa ti le modifici acolo.
bine ai venit God85. si eu sunt curios... ce modificari ai la motor?

Scoop 11-03-07 21:18

Sunt si eu pe lista curiosilor in privinta modifcarilor la motor

God85 11-03-07 21:48

salut baieti...nu mare lucru o evacuare borla si un filtru de aer ca al tau TAVISOR...urmeaza acum sa imi fac un fash...dar pana acum sunt multumit...0-100km in jur de 14sec

God85 11-03-07 21:51

dupa ai vreau sa ii fac o evacuare pe fiecare cilindru si un sistem de anulare al catalizatorului(pt curse)...dar vreau acum sa fac ceva la exterior...nu am decat o plasa pe spoilerul fata, neoane si evacuare care are iesire p lateral

tavisor 11-03-07 22:23

Quote:

Originally Posted by God85 (Post 792812)
dupa ai vreau sa ii fac o evacuare pe fiecare cilindru si un sistem de anulare al catalizatorului(pt curse)...dar vreau acum sa fac ceva la exterior...nu am decat o plasa pe spoilerul fata, neoane si evacuare care are iesire p lateral

las ca incet cu incet se face si matizul tau,eu de 2 ani tot mai fac cate ceva pe el dupa posibilitati)))))))))),cam rapid 14 sec? in suta eu i-am scos catalizatorul,am filtru sport,si nu sunt sigur daca scot 14 sec sunt chiar curios numai la noi in oradea unde avem si noi o sosea buna(soseaua spre vama cam 14 km linie aproape dreapta),bun bulangii cascada de radare ca au fost multe accidente pe soseaua asta dar promit ca voi testa si eu sa vad cat scoate broasca mea.

God85 12-03-07 10:12

fara bancheta spate , far rezerva si far tun de bas am scos 13sec...merge bine buburuza...bineinteles benzina super100 si ceva aditiv

God85 12-03-07 10:14

stiu ca la tine la oradea tuningul e in floare...se fac spoilere pt masinute mici ca a noastre...sunt fffff interesat

All times are GMT +2. The time now is 03:02.

- Copyright 2026 4Tuning