![]() |
Re: NSL filiala CRAIOVAAAAAA
:-o se mai mishca ceva la noi cu NSl-u'? pff..ziceam ca s-a dus dreaq demult..
|
Quote:
ajungem la concluzia.. plus ce a fost aseara... numai nsl-isti , cu mic cu mare...am impanzit locatia...si iar plus Linia de start , ;) . Multumim celor prezenti ...NSL POWA ;) P.S. ai vazut ca se misca ;) |
bogdane, no offence! da' la cum s-a mishcat ultimele luni de zile..io zic ca aveam tot dreptu' sa ma mir! shi nu numai io..toata lumea..in fine, ce sa mai, aseara a fost super! kair un ma ashteptam sa apara asha multa lume! ce mai!! foarte tare, frate! sa speram ca "accidentul" se va repeta..
p.s. poze a facut careva? |
Quote:
si "ACCIDENTUL" se va mai repeta.....revansa PMD-ului :D cine stie...oricum ai cu cine...si el are..;) ai vazut "parcul auto" NSL ;) Din pacate poze.. nu am apucat sa fac, camera descarcata..., |
Quote:
|
asteptam pozele . sa vedem si noi atmosfera care a fost la voi :-P bafta NSL powah :peace:
|
body, oricand..io's disponibil..ii dadui mesaj shi lu' danila, imi pare rau ca am venit cu 3L la linutze da'..nah..asta e..shtim totzi cum e cu banii. dk vrea, mergem shi asta seara. datzi un semn! ura! p.s. multzam de apreciere! :)
|
Quote:
poze.. de la intalnire....: de la "gratar".se pare ca am ramas cu camera fara carbuni :lol: :lol: :lol: |
12 Attachment(s)
si pozele : Desi sunt cateva.. poze...ca masini au fost destule ..:D
sory de double post..dar trebuia editate..., asteptam si cele facute cu aparatul lui TUA :D , Astept pozele...lui TUA |
Quote:
|
reusite pozele dar asteptam mai multe........si cu indemanarea aia ce se aude???.....care se baga....cine se anuntza??:D :D
|
la un vtm cred ca m-as risca...daca pun coaja pe picioare. da la indemanare...pierd.
|
Quote:
de la noi s-au dat multi, pana sa vi tu.. GEN-ule, bun venit pe forum...., apropo mai ai crampoane :lol: :lol: :lol: , |
mda, posibil..eh, data viitoare o sa ma inffintzez cu noaptea'n cap acolo! :D sa prind shi aperitivele! ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning