![]() |
Da, trebuie sa-i dam de baut lui...aaaa :roll: ...am uitat cui. Oricum - mersi!
|
Daca am terminat masin pana atunci jur ca vin....
|
anul trecut am fost la Timisoara dar nu cu masina mea din pacate ... anul asta 90% voi fi prezent cu masina mea cu tot ... Catalin, daca esti cu RS4 tre neaparat sa vii. O sa fie super bestial. Iti garantez. Au fost cele mai misto curse la care am fost anul trecut din punct de vedere al spectacolului si atmosferei. In afara de faptul ce toti isi bagau si isi scoteau cand auzeau de Buc. totul a fost super. Iar pista e de nota 1000.
|
Ne tragem rs 4 la dacia 1100 LOL
Sunt sigur ca nu te tine!!! Tu in marsarier binenteles!!! |
he he morro eu voi fi probabil acolo dar nu stiu daca este o ideie buna sa ma dau eu vreau sa tin masina pt bucuresti :lol: nu vreau sa stric ceva la ea :lol: piar pista stiu ca este buna tata lucreaza la aeroport :wink:
|
Quote:
Morro, ne dam si in deplasare, da? K poate bate vantul din spate mai tare pe partea mea :lol: |
da sha ai dreptate eu vreau sa pastez masina cat mai bine si mult pt bucuresti pt asa numita \"finala\" :lol: :lol: :lol: :lol: acolo o sai dau tot :lol: :lol: :lol: promit :lol: :lol: :lol: :wink: sa vad ce este si la tm poate ma dau si acol o odata sper sa vina ceva masini :P
|
Hai mai Cata, chiar asa...vorbeste si tu in soapta. Auzi - ma dau doar o data sa nu se strice...hmmm... Audi,VW,Skoda NU se strica, ce naiba :wink: .
La etapa de viteza te dai de 2 ori pentru timp si dupa aia la \"libere\" vezi tu - dar nu cred k scapi de noi :wink: |
he he ce tare ai zis sha ca vw-audi nu se strica ce bine ar fi :lol: :lol: lasa ca vedem noi mai este ceva timp :lol:
|
Bai... chiar asa ... venim pana la Timisoara si nu vedem si noi avampremiera la RS4?
De-abia astept ... sunt din ce in ce mai sigur ca voi fi la Timsoara. Anul trecut m-au cam suparat astia ca m-au pus sa platesc inscrierea dupa ce au zis pe forum ca nu ne pun pe astia din Buc. sa platim. Oricum vreau sa filmez sa fac un reportaj misto asa cum trebuie. |
da nui mai bine sa vedeti avanpremiera la bucuresti morro? :) :? daca o sa vin adversarul meu \"preferat\"o sa mai fac odat cu el :lol: :lol: :lol:
|
Fata de anul trecut calendarul competitional de anul asta e f bun.Spun asta deoarece sunt din Arad si sa vin la Bucuresti la etapa e costisitor avend in vedere ca sunt si student si peste toate astea sunt si in ultimul an.
|
Da mai dar uite, noi, bucurestenii o sa mergem de 3 ori in Timisoara si o sa fim \"mangaiati\" de uralele de bine-am venit ale timisorenilor. Cam neplacut - zic eu - Dar tu, vino macar o data in Bucuresti si cand se striga ca esti din Arad vezi cati te huiduie si-ti zic de dulce.
Mda...am cam luat-o la vale cu ideea - Idea era sa vii si tu macar o data in Bucuresti asa cum si noi o sa venim in Tm. Numai bine! |
:lol: :lol: :lol: lasa sha ca nu va huiduie nimeni la tm :? :? :?
|
mpa nici in marsarier n-ai nici o sansa! :shock: no way!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning