![]() |
Re: Machete in lucru - Schumy
Dear Schumi1,
You have received an infraction at Forum 4Tuning. Reason: Aberatii / Posturi Aiurea / Posturi Inutile ------- Limita maxima de poze pentru macheta este de 12 pe zi si nu mai mult de 2 machete pe zi (POZE CLARE). ------- This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire. Original Post: https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...ml#post5082106 Quote: Am citit, dar n-am inteles care este problema ta (adica stiu care e problema ta personala dar nu-mi bat capul) Revenind la subiect 4 dacii Safarii cu piese de pe machete de raliu (scaune , roti , proiectoare) restul este tot realizat manual! Vizionare placuta! P.S - pentru orice nelamurire astept intrebari la care o sa raspund cu mare placere! All the best, Forum 4Tuning Nu inteleg ce te doare , explica cu cuvintele tale ca poate reusesc sa descifrez.!!! Tu faci cu mine cum fac politistii in trafic cand sunt la ciupeala , in loc sa dirijeze ei stau sa vaneze greselile.Domn' moderator arata-mi ce nu este bine si unde trebuie sa revizuiesc nu-mi turna cu sanctiuni aiurea ca nu dau 2 lei pe ele!!!! |
Re: Machete in lucru - Schumy
Pare rau, nu agream circul ieftin, aici se inchide.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning