![]() |
Re: Mercedes S vs. BMW 7
imi plac discutiile voastre sunt amuzante:))), dar sincer intre un seria 7 orice motorizare si un CLS facut de BRABUS(hihihi) si mai exact CLS care este declarata cea mai rapida masina de lux......ce mai alegeti???http://www.brabus.com/homee.htm
|
pimp lex, nu era vorba de chestia cu joystickul ci cu pozitionarea monitorului care trebuie sa fie in campul vizual al soferului. sa ii permita sa conduca fara sa coboare privirea la un monitor pozitionat la nivelul mainii de pe schimbator, cum era la vechile generatii din aceasta clasa.
de joystick am spus doar ca este singura alegere rationala cand optiunile si submeniurile sunt atat de multe. personal, prefer touchscreen. |
ah, da asta e foarte posibil
de fapt, acum cam toti pun monitorul cam la nivelul ala in campul vizual al soferului, indiferent de clasa sau marca. |
Pimp_lex parerea mea e ca esti deplasat tare. Dak nuti plac scaunele ala( care sigur sunt mai confortabile ca toate fotoliile pe care le ai aksa) inseamna ca pentru tine interiorul ar trebui facut din puf. Bordul este lucrat foarte finutz adik uitate la el. Crezi ca inginerii care sau ocupat de bord au facut in ciuda p***i sa nu placa la nimeni :-?. esti ciudat tare. Yo am mers pe mertz
|
Quote:
|
DAr nush cum ma, cand orice firma de masini viseaza sa aiba o masina pe care sa puna un bord ca asta, e cam imposibil , ori zice asta pt ca e nu-i plac mercedesurile, ori zice asta pt ca.......... nush..... e prea mare omu poate are vreo 150 de kile si nu incape. :d nush.
|
Omule esti deplasat si pur si simplu refuzi sa intelegi ca alti oameni pot avea pareri si opinii diferite.
unde am zis eu ca nu place la nimeni? Nu-mi place mie. uite Espinoza a inteles ce am spus si asa cum lui de exemplu nu-i place interiorul de la Jaguar XJ si i se pare oribil, in exact acelasi fel mie mi se pare oribil interiorul de pe actualul S-class si imi PLACE foarte tare cel de pe actualul XJ. Nu vad ce e asa greu de inteles. Nu vad de asemenea unde am zis ca nu-mi place Mercedes. Imi place, si chiar foarte mult. Dar daca imi place o marca in general nu inseamna ca trebuie sa-mi placa ABSOLUT TOT ce produc. Si cand zic interior ma refer in principal la bord si consola centrala, nu la scaune. PS; ce legatura au canapelele mele de acasa cu scaunele din S? Pt informatia ta, am canapele f bune acasa, luate de mine nu de tata, care valoreaza mai mult decat ai crede si sunt f confortabile, si ciudat, tot din piele bej sunt ca scaunele din poza aia, si la fel ca scaunele din masina mea. |
exista masini si exista BMW
|
Quote:
Spune domnule si de ce e mai deosebita ca restul masinilor? |
NU refuz sa inteleg, numai ca e ciudat, cel putin pentru mine. Eu nam zis ca dak iti place o marca neaparat tre sati placa tot ce fac ei. Pana mea fiecare cu ce are, cu ce stie ,cu ce-i place, oftopic ,dak canapele tale sunt din mahon, sau ce mai folosesc ei, iti doresc tot confortul. :))
|
nu sunt chiar strikt numa pt bmw imi plac si alte marci dar de la bmw imi place sportivitatea asa ca am ales seria7 si nu s-klasse amandoua au partea lor frumoasa dar eu aleg bmw pt ca iti arata toata sportivitatea pe care o are prin design s-klasse nu prea iti arata sporivitatea doar dak faci un test sau te uiti sub capotaa iti dai seama ce poate
|
Sportivitatea conteaza cel mai mult la masinile astea :)) .. BV! oricum BMW e BMW nu ai ce zice :)))
|
Paradox , e o chestie de gust, fiecare alege ce ii place. Si mie de ex interiorul de la seria 7 si XJ nu imi place de nici o culoare.
GabyByte referitor la I-drive, as vrea sa vad cat de repede de descurci cu el prin trafic. In fine, sunt alti experti care pot sa se pronunte mai bine ca mine, dar cel putin din cate am auzit din diferite review-uri I-drive e mai dificil decat Command. |
Cica sportivitatea conteaza cel mai mult la modelele astea. Bemelo tu te auzi???? Dak cineva isi una din masinile astea ca sa faca drifturi , si curse, inseamna ca yo imi cumpar dacie sa particip la Le Mans. :))) nu pot sa ma abtin ,esti tare.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning