![]() |
Re: Sm 88 Bcv
nu inteleg Spark ce ai vruts a zici.. ce nu ai vazut??? :)
|
masia ta ... si pe tine circuland cu ea ...
asta ziceam ca nu am vazut ... (srry de umpic off-T vroaim sa iti dau PM si nu stiu de unde .. dar in fine u nu vi acuma in 26 august la showu` din baia mare ? ) |
eh ma mai plimb... dar acuma pe unde??? e vreun loc in oras unde nu e spart.. ??? vreo 2 zile imi tot puneam masina langa ata acolo .. lanaga magazinu Luceafaru.. de langa eminescu.. in perioada cand iti era sparta fatza...( masinii ):)... in fine..
in legatura.. cu.. plecatu la Baia Mare..din pacate.. iar nu pot.. ( am mai ratat unul asha.. ) am niste musafiri.. si trebuie sa ne facem program cu ei.. Mah masina iti place?? e stok.. dar e curata.. ?? Barile..? arata bine asha negru lucios.?? :).. |
da mey ... mashina imi place
si e ok cu barile vopsite asa. si cand imi mai pun si eu mashina la punct ... om vedea ;) nah` .. spor la treaba omu` :) |
va rog frumos sa ma ajutati si pe mine la ceva.. mi-as pune si eu .. niste halogene sub masina.. ca-s ieftine.. si dau lumina puternica.. dar intrebarea e alta...am nevoie de ceva relee sau leg direct la baterie.. ca unii zic ca tre ceva cablu special.. cu relee.. poate ma ajuta cineve...
ms mult :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
:-) bun deci ca sa inteleg...2 halogene.. vreau sa le leg direct la alimentaea masini...si la un intreupator simplu...( ala de ventilator cred ca e cel mai simplu ).. am nevoie se releu sau nu?? deci il leg fara sa am treaba ca pozitia sau alceva..
- pana una alta am montat niste leduri sub bord... in poze nu se vede asha de bine.. in realitate efectul e mai mare.. :).. astept W35T sa-mi confirmi cele spuse...:!: :!: .:D :-) |
ceau omule... dap.. le legi direct la alimentarea masinii.. si neoanele mele asa au fost.. le`am legat fara nici un releu si nu am avut nici un fel de problema.. halogenele nu cred ca ti`ar face ceva probleme din cauza asta.. le tragi la butonash`u de la ventinator cum ai zis tu ;) ..Bafta !
|
asha cred si eu... doar ca uni zic ca dak le las mai mult deschise.. se topeste firul...cam greu de crezut.. dar nah..
|
10 Attachment(s)
am mai revenit cu niste poze.. proaspete.. da doar d aceea se numeste " Masina mea Dacia " ..:D deci...;)
|
Quote:
Oricum, iti recomand sa iti montezi un tablou de la o masina straina(opel, vw) pe baterie, care are deja sigurante pe el. Ca sa te lamuresc, am sa fac astazi niste poze la mine la masina la tablou si la buton pentru a intelege mai bine ce am vrut sa spun (am impresia ca m-am complicat cam tare la explicatii... :D) |
astept niste poze.. sa vad.. ce ai realizat.. si tu zici de functia care stropeste luneta??? aia ai desfintzatoo si acuma ai flash pe ea.. e faina treaba ..
|
Superba chestie spune eu ...o poti realiza destul de usor zic eu... numai timp..
...niste banutzi.. ca nu`ti tre asa de multi... si te`ai scos cum se zice pe la noi Bafta ! P.S. Firele mele ce erau la neoane nu s`au topit... si le foloseam numai seara vreo 2...3 ore..cat faceam sensu..una alta...da e buna treaba si cu o... sigurantza pe drum ;) |
3 Attachment(s)
Pozele promise: tabloul(observi ca are mai multe pozitii si poti monta mai multi consumatori pe el) de pe care poti lega proiectoarele (linia audio in cazul meu :D) si butonelul de pe bord.
|
ms.. o sa incerc sa fac si la mine asha.. dar langa ce ai?? trompete dealea.. ce suna.. ca la o masina.. prezidentiala..:).. si mie imi plac alea.. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning