![]() |
Re: Sa visam frumos :)
fiekre cu gusturile lui....
|
da. exact. sunt adeptul clean look decat nfs look :P
|
3 Attachment(s)
1. Evo X
2.Opel Astra Bertone Turbo 3. Opel Astra F |
1 Attachment(s)
macar sa mor happy:D
|
ceva si pt mine ... :) mi`o da dumnezeu ...
Opel Astra Bertone Turbo |
Nu mai e Evo ce-a fost...
|
Quote:
|
Quote:
bine ca de multe ori nu prea conteaza aspectul .... |
n`o mai fi evo ce`a fost....dar impreza deja a luat`o pe alt drum`....chiar dak are performante de invidiat...trebuie si un aspect...mai ..agresiv...adik preferam sa fak doar un facelift la impreza dekt sa scoata modelul` asta ultimul...mie 1 nu`mi place de nici o culoare...vb lu` shantzu ...zici k e mazda 3 facelift...
evo makr a ramas aproape de ce a avut:) |
pe cand wrx sti 2,0 tdi? :)
nu stiu cum o fi evo x ca performante dar mitsu au luat-o pe o cale tare gresita cu motoarele vag. |
kredeam k te referi la estetic nu la partea tehnica.....chiar...de evo shtiam ceva..aveam o revista pe undeva prin ksa..cu motoarele kre ziceau k`or sa vina pe mashina...dar subaru` ??
|
si subaru baga diesel pe impreza wrx.
|
Quote:
|
aparitia motoarelor diesel pe masini care se vor performante nu poate fi fazuta ca un pas inapoi pentru producatorii auto
motoarele diesel de ultima generatie ajung sa aiba emisii de CO2 mai scazute decat cele pe benzina...trebuie sa luati in calcul si faptul ca orice producator de masini are o medie de emisii pe intreaga gama de autoturisme si daca se poate scadea aceasta medie cu ajutorul unor motoare diesel ei sigur o fac. Tendinta generala este de protejare a mediului... |
Protejarea mediului a?:)... deci sa ne asteptam ca pe Lambo sa puna motoru de 4.2 diesel de la Audi ah?..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning