Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Radare in Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/29752-radare-brasov.html)

Yackone 06-03-09 17:45

Re: Radare in Brasov

azi pe calea bucuresti...bv-11-zdy...logan alb, cu folie pe toate geamurile( oare are autorizatie pe fata?:rolleyes2),bagat in parcare sa nu-l vezi...

kiry 15-03-09 18:48

s-au montat radare permanente pe Saturn, podul Triaj si podul Darste!!!

sry nu am vazut ca s-a mai postat:oops:

NEbunu 15-03-09 22:23

daca imi zice si mie unde e radarul ala de pe saturn si pune si o poza dau o bere...

draqushorul 16-03-09 06:22

Radarul fix pe Saturn este montat pe stalpul de iluminat,langa bec,pe sensul de mers Complexul mare -Gemenii la 150 m dupa intersectia cu Uranus.Langa stalp este un colac de cablu portocaliu-ftp care cred ca este pentru camera.Pe celalalt sens,unul se afla chiar in statia RAT,iar celalalt la 100m.Insa nu stiu sigur daca sunt chiar radare sau ceva antene de semnal...

NEbunu 16-03-09 22:59

eu zic ca sunt antene de semnal de la internet wireless:D am pus o poza mai sus cu unul dintre ele si am vazut cand se montau...:D...nu mai tzin minte cum se numea firma

slick_lory 17-03-09 17:42

camere fixe in bv:
- intersectia de la fabrica de bere din darste, montat pe stalpul de semafor
- in aprox 2 sapt o sa fie 2 camere pe saturn nr 11 si pe la orizont
- la iesire spre sfantu gheorghe o sa fie 2
- la iesire spre sibiu dupa arabesque la poarta centrului comercial shneid pe stalpul de la poarta de acces
- si pentru mai multe informatii despre radare din tara www.speedcams.tehnoplus.net
bafta in trafic

cmasaiu 24-03-09 23:10

Vb numai prosti va zic eu sigur in momentu de fata nu exista nici un radar fix in brasov ce vedeti sunt doar camere de supraveghere trafic . Cand o sa inceapa sa sape prin asfalt in dreptu pe unde ziceti voi ca sunt camerele respective sa monteze senzori atunci sa va faceti probleme .pana atunci conduceti cu prudenta daca erau radarele de care ziceti voi mai aducea vineri 20.03.2009 40 radare mobile din judet sa le puna in bv .mai bine abtinetiva .

PIC-ul 25-03-09 10:32

Asta stiu si eu.....am inteles ca atunci cand vor fi radare fixe...politia va anunta asta....ieri a fost Domnul EMIL RADA la un interviu...asa a precizat dansul.....la Schneid...langa METRO 1...sigur nu este nimik...acum o luna am trecut eu cu 140 km....si nu mi-a venit nimik....cum a spus si colegul de mai sus...ce este in oras sunt numai pt supraveghere!Totusi...conduceti prundent!

slick_lory 25-03-09 12:27

o sa fie camere fixe asa cum sunt si in sinaia si p dn 1. momentan doar stalpii sunt montati, urmeaza sa fie montate si camerele. in schimb in darste la fabr. d bere pe directia d mers spre bucuresti sunt montate camere cu radar pe stalpul d la semafor asa cum e si vizavii de posta din darste la trecerea de pietoni. si din cate am inteles pe harmanului exista deja un radar fix care functioneaza

cmasaiu 25-03-09 17:36

vam zis ca visati nu sunt radare fixe in bv ce vreti sa va mai explic .numai bine

Relu_GTT 28-03-09 21:27

1 Attachment(s)
E adevarat cu radarele astea ?

Unic 30-03-09 20:17

pe saturn au pus deja stalpu mai au de pus turela aia ce te fotografiaza...

PIC-ul 30-03-09 20:22

E vizavi de scoala 10....cad trec pe acolo o sa-i fac o poza,la SCHNEID ,pe drumul spre Ghimbav....exact la intrare in centru...este tot la fel un stalp!

bertone77 03-04-09 22:23

Situarea radarelor mobile, din judet si din municipiu,o gasiti mereu actualizata pe www.tdmmedia.ro...;)
(pe pagina principala in stanga jos):D

strik3ru 04-04-09 11:06

1 Attachment(s)
http://www.pdiromania.ro/harta-radare-fixe-romania.html

Cam toate radarele fixe din romania. Ar fi interesant de printat.
Si in mai atasez inca un pdf luat de pe motociclism.ro.

Nu poti sa stii cand iti e de folos.

p.s: Link-ul are mai multe tari :D

All times are GMT +2. The time now is 09:38.

- Copyright 2026 4Tuning