![]() |
Re:
Quote:
|
vand unghi de fuga si fum din cauciucuri ieftin si convenabil :)
|
Cumpar iertare...
|
ofer tristetea mea .... vreau sa scap cat mai repede de ea :(( ..
|
Re:
Quote:
|
VAND Hamster tunarit, modificat: 2hp, jante pe 2, motor 0.2, tractiune 4X4, frezat, eleron, spoiler fata spate + praguri, culoarea caroserieiL: bej cu nuante de alb.
Accept si variante (ex. pisica \"virgina\" sau orice altceva nemodificat sau tunarit) PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
VAND CAI DIN MOTOR SAU II DAU LA SCHIMB :lol:
|
1 Attachment(s)
:shock:
|
:lol: :lol: :lol: N-am vazut asa ceva pana acum.
|
E foame mare frate... Asta este... La tzara se ard alea pe un kil de malai si doua pere, asadar la capitala e pe bonuri de masa... :wink:
|
Pai pe prafu asta.... E FOAME DE BANI
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Vanzari
Vand ciocan forta de lovire variabila, omologat de autoritatile in domeniu. Societate comerciala vinde din stoc consumabile pentru sistem ungere instrumente de perforat cu percutie. Doamna dau motoare orizontale, verticale si transversale. Vand BMW, aspirartor de femei, eventual schimb cu aspirator de ****. Vand fata batrina pentru sapun. Zona Stefan Furtuna. Pierdut simtul orientarii. Vin spre tine, iubito. Gasit bere ieftina, nebotezata, la halba. Neincrezatorii pot vedea minunea in zona Piata Progresul. Taur comunal pierdut coaie. Ma declar bou. Barbat pierdut nevasta la barbut. Ma declar campion. Tanar licean, pierdut copii pe sub plapuma. Ofer recompensa celui care ma spala. Pierdut virginitate. Te declare mereu al doilea. http://www.caterinca.ro/micapub.html |
Cu totii am frunzarit paginile cu mica publicitate si cate o data am citit (pentru a ne amuza) anunturile matrimoniale.Iata adevaratul inteles din spatele acelor cuvinte(scris intre paranteze):
:D :D :D Doamna serioasa in jurul la 40 de ani (= 48 de ani),fire atletica (= fara sani),educata (= exmatriculata dupa 2 ani de facultate),romantica (= arata mai bine in lumina lumanarilor),pasionala (= vorbeste excesiv de tare),spirit deschis (= dependenta de droguri) caut suflet pereche (= la un pas de o noua cadere nervoasa)... :D :D :D Cam asa ar suna un anunt al doamnelor ... in curand de ce nu si unul de-al domnilor... :P :P :P |
URGENT!!!
donez restante cu pedigree, abia am intrat in posesia lor ... super oferta!!! cine ma scapa de ele poate primi chiar si o punga plina cu apa de izvor .... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning