![]() |
Re: E30 - BMW 316i SSF
Bravo, f bine ai procedat.
Spor la treaba in continuare. |
imi place cum lucrezi, la vara facem senzatie...poate gasesti si motorasul mult dorit...
app cine te.a tuns...:)) |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cateva poze cu placutele de frana ce le voi folosi , este vorba de Ebc yellow stuf. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cateva achizitii + antifon pe aripile fata.
|
6 Attachment(s)
Cateva poze cu ce am mai luat , bielete directie , angel eyes smd galben oem si montajul de pe fata.
|
12 Attachment(s)
Cateva poze de azi si cu ce am mai cumparat , bare de mtechik 2.
Am curatat toata partea din spate , grunduita si antifonata , vopsit puntea spate si montat bucsile noi. |
Ai fi putut sa dai jos amortizoarele spate inainte de vopsire si sa protejezi bucsele, deasemenea jos bucsele,bridele, bieletele antiruliu de pe barele stabilizatoare...daca tot faci o treaba, sa iasa si frumos/bine...:rolleyes2...
|
barile sunt de la ala din oradea?? azi am aruncat bara de fata.... niste gunoaie nu are nici o treaba bara cu masina...
|
6 Attachment(s)
Sper sa le dau de cap la bari , nu sunt singurul care am sa pun si-au mai pus si alti.
Bogdane am preferat sa le dau asa bucsile , daca e ceva se pot schimba imediat ca sunt la indemana. dar nu am avut probleme cu ele.Iar pe la amortizoare zboara la jet imediat. Cateva poze de azi , mai am de montat diferentialul saptamana viitoare si o scot afara. |
Quote:
|
Hai cu ea la plimbare sergiule
|
Frumos ! frumos ! frumos ! felicitari :) sper si eu sa ajung la un moment dat in stadiul in care esti tu .. pana atunci tot ce pot sa spun e .. bafta si sa ai parte da cat mai multi banuti :D pt ca fie ce o fi bani pt urs mereu or trebui :)
|
Multa munca, mult efort depus dar fata de ursul touring esti pe drumul cel bun. Spor si bafta sa ai.
|
4 Attachment(s)
Mersi frumos de incurajari , touringul era cam copt la tabla din ce am vazut la sfarsit. Cateva poze de ieri , inca nu sunt fixate permanent toate elemetele. Voi reveni cu poze mai multe pe weekend , ca sper sa fac mai multe atunci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning