![]() |
Re: E36 - 316i sedan '94 Proiect Restaurare !
Quote:
Priveste mai atent pozele [ poate atunci o sa le observi acoperite total ] , si inca un aspect , fara suparare , nu sunt nici vopsitor si nici tinichigiu , dar stiu cum sa fac o treaba ok si sa am grija sa iasa totul cum trebuie , daca vrei sa vii sa mi dai lectii la ceva , te invit pe topicul deschis de mine la conversia motorului , sau si acolo sunt bani bagati degeaba in masina? hai sa incheiem cu polemica ca e mai bine , cand o sa mi cedeze masina dupa ce o supun testelor de stres , atunci o sa vin in fata tuturor si o sa admit ca sunt un incompentent :rolleyes2. |
Quote:
stai sa explici atat...tu termina masina si gata ! arata proiectul final... NU MOR CAII CAND VOR CAINII ;) !!! |
N-are rost sa-ti bati capul cu toti astia care vorbesc doar ca sa nu adoarma :D
Pe mine ma intereseaza mai mult ce e sub capota :rolleyes2 defapt ce vine acolo .. |
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Mic update , gasit motor m44+cutie [ trebuie sa ma duc sa il iau ]
o poza cu cele 2 "probleme" care mi au sarit in ochi + niste poze cu o masina [ sa vedem daca va da-ti seama a cui e ] . pregatita ca masina de scoala de pilotaj , asta ca sa vada si cei neincrezatori , ca unde am apelat la servicii de vopsitorie si tinichigerie nu am facut o degeaba ! |
|
Super proiect DEVIL. Abia astept sa o vad live. Da-mi te rog un P.M. cu pretul tinichigeriei si vopsitului si la ce service se intampla minunea.
Merci. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Poze facute in graba cu telefonul , nu pot reflecta felul cum da vopseaua pe masina , dar macar va puteti forma o idee !
Masina este in stadiu nefinisat si totusi la prima vedere a iesit asa cum ma asteptam , astept rezultatele dupa polish ! |
Quote:
|
Quote:
|
Am urmarit topicul de la inceput, felicitari pentru munca depusa, sunt nerabdator sa o vad in stadiul final. Culoarea este superba. Este oem sau custom?:D
Bafta! |
Bravooooooo , a iesit bine , ne vedem la meeting :))))
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
CEAS ! :dance::nospam:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning