![]() |
Re: Suburbia RacingClub
da fratioru , poti adera fara pb si fara sa vii in Buftea , ne intalnim intr`o seara la Pesc sau vdm noi , dar dak ti`e usor poti face un drum si pana aici !
best 4 all da`mi un buzz pe ID`ul xcazusx si vb pe mes. Numai Bine ! |
hyundai-ul ala verde aproape zilnic trece pe la noi prin cartier.....jiului mai exact :D
|
mda... ziua facultate , noaptea bagabontzeala ! :D
ce sa facem si noi Bafta ! |
Magu... am vb... nu te pot trece ca membru cu "drepturi depline" motivele le stii si tu ! asta nu inseamna k nu esti unul dintre prietenii clubului si o data cu rezolvarea "problemelor" vei fi anuntzat ca atare... by the way... poate iti iei un motor :D , k deocamdata nu avem nici un membru cu motor !
|
ok....am inteles. sper sa rezolv toate problemele. vorbim
|
ar fi frumos sa avem si un motor in club :)
|
la "problema" asta s`ar putea sa am io raspuns prin toamna... Doamne Ajuta ! ! !
|
opa....asteptam...asteptam :) :)
|
La Multi Ani Suburbia
|
Sa Traim Bine Gabi !!!:D
|
la multi ani fratilor ... nu va m-ai vede lumea cu ani.. caz da si tu un semn pe mess sau lasa-mi id tau pe pm.. te pup si bafta
|
Quote:
|
nu stiu la ce te referi :)
|
ce mai faceti baieti?mai merge clubul?
|
din pacate treaba s-a cam rarit , eu vin in fiecare vineri noapte pe oras pt. "actiune", dar restul nu se mai omoara... eh oricum au avut loc multe schimbari , mai ales auto , am mai evoluat ca sa zic asa ! (doar ca masinile au "evoluat" , dar activitatea s-a diminuat)
Numai Bine ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning