![]() |
Re: SPANIA - tuning
4 Attachment(s)
peugeot 307
|
Aveti drumuri bune?
Interesant body kit,bravo Succes:) |
spuer cool body kitu, si imi place foarte mult priza de aier pe capota.. e super.. dar.. inca parerea mea.. ar mai trebuii coborata... putin...
Tio adrian... poti sa pui niste poze.. cu seatul ala.. ibiza.. alb.. care se vede in ultima poza... ms si spor la munca !! |
Super 307-le , Adrian ai ceva poze cu ford mondeo mk2 ?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
opel astra extreme
|
super bine arata masina... data te rog poti sa pui ceva poze.. cu seatul ibiza ala.. care se vede in dreapta masinii poza 4 307 ms spor la munca
|
10 Attachment(s)
Quote:
Va pun niste poze de un opel astra g cu: aripi si praguri din tabla ,jenti brock e.t.c. mai bine judecatio voi |
ok, astept sa iti intre masina la lucru, astra arata foarte bine... culoarea e putin cam ciudata.... dar e super ok !! Bafta in continuare
|
salutari la toti. Pentru cei care vor sa vorbeasca cu mine pe msn am sa va pun o adresa unde ma veti putea gasi dar sa stiti ca mult timp nu prea am.
[email protected] |
adrian ceva intalniri cu romanii de prin madrid si imprejurimi sunt?
as veni si eu sau ceva club ceva de genu ? |
in ce zona esti in spania,am si eu un a4 si as vrea sa mai schimb cate ceva eu sunt aproape de madrid
|
Quote:
Eu sunt intr-un club tuning : PARQUE CORREDOR TUNING CLUB si ne unim in fiecare vineri pe la 8 si ceva in centrul comercial Parque Corredor din Torejon de Ardoz |
Quote:
|
adri da mi si mie adresa de mesenger pe yahoo ca aia de mai sus nu merge sunt eu ''varu''
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning