![]() |
Re: Daewoo Cielo '97
Foarte frumoase stopurile.
|
Arata intr-un mare fel cu stopurile albe/fumurii. Bafta in continuare.
|
Big Like pentru stopuri :evil:
|
frumoase tare stopurile..nu stiam de acel rand de geam :s :) spor pe mai departe
|
Chiar arata bine...acum am o intrebare..daca dau primul rand de "geam"jos ca tine.. cum ramane cu becurile de la stopuri ..e nevoie sa pui becuri rosii s`au mai e si acolo sticla aia colorata?
|
6 Attachment(s)
Quote:
@18BSV: daca dai jos primul rand de geam trebuie sa pui becuri rosii! intre timp am pus folie pe spate :D |
Arata din ce in ce mai bine masina. Bafta in continuare cu ce ti-ai propus sa faci :D !
|
Foarte bine ai sta cu folie. Chiar ma uitam la ea si parca ai lipsea ceva. Bravo si tine-o tot asa.
|
multumesc pt aprecieri! bani sa fie...ca de facut mereu se gaseste ceva
|
4 Attachment(s)
am mai lucrat putin la masina:
- bagat ulei (T90)+vaselina fierbinte in praguri, aripi spate si usi, - am pus pasla pe fetele de usi cat si cum s-a putut, - am vopsit bratele de pe plafon negru mat (unde vine montat portbagajul), - in sfarsit am reusit sa montez un telescop la capota motor |
Poze mai multe, zgarcitule! :)
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoasa masina, ingrijita aranjata :lol: ai mare grija de ea ... ce nu imi place mie este acel "bad boy" la porbagaj aduce a solenza .. .. in rest e ok .. bine nu la toata lumea trebuie sa placa :D important este ca tie sa iti placa
|
Portbagaju e ok, toba ar trebui mai sus putin (daca ai cum), si cred ca avea mai multa linie daca lasai si manerele pe spate....
In rest arata bine de tot! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning