![]() |
Re: Logan MCV !!!
Aaronnel......nu stii de unde are body-kit-ul ???
|
Quote:
El le-a luat de la pitesti ... vorbeste cu el si poate iti da un numar de telefon de la cei de acolo si suni si intrebi ;) Aaa ... si sorry Cristi_XP ... pozele sunt de pe loganclub ;) :D |
PS: deocamdata nu am mai facut nimic la el....(nu am gasit nicaieri accesorii:evil: :evil: :evil: )......ar fi inca multe de facut :sad: ....ma gandesc sa pun plasa neagra acolo la proiectoarele de ceata si acolo sus la stergatoarele de parbriz !!!
|
Quote:
|
......am promis.....nu????
ps: tre sa fac rost de un aparat foto mai bun :D:D:D |
am dat si eu comanda de un Logam MCV 1.5 Preferance. vreau sa va intreb daca se mai poate face ceva ca sa vopsesc oglinzile, partile din bara fata-spate(acele elemente de plastic) in culoarea masinii,etc.????
|
pai din cate stiu eu se da cu o solutie numita plastofix si dupa cu vopsea
|
Quote:
Asteptam sa tio prezinti pe forum .... si cum zicea si solo .. se da cu plastofix si apoi cu vopsea .. dar cel mai bine e sa nu incerci sa faci asta singur ... fa-o la un vopsitor specializat |
Culoarea este Albastru Edge.
Sunt nerabdatoe sa soseasca.este Diesel, cu 7 locuri. Apropo de vopsea.de unde se cumpara vopseaua astfel incat sa nu fie o diferenta intre culori.Sa fac masina in 2 nuante. stiti?? :-P |
nu mai spuneti nimic???? :D
|
Quote:
|
mitty cat au costat protectile din plastic de la geamul din fata si daca se monteaza usor?
|
AM si eu o intrebare... DE UNDE MAMA NAIBII fac si eu rost de un spoiler de fata de mcv?:((... dau la schimb pasta de berlina sau bani:P
|
vezi ca nu se potriveste spoilerul de MCV pe berlina logan.Este alt sistem de prindere...asta daca nu vrei sa il prinzi cu sarma pe berlina!
|
altii au pus.. daca vrei iti dau poze..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning