Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Volkswagen Polo 6N (MOVu`) (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/288876-volkswagen-polo-6n-movu.html)

iulian.harabagiu 16-11-12 14:57

Re: Volkswagen Polo 6N (MOVu`)

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5250363)
Bun! Acuma ai grjia cu pozitionarea, sa nu arate ca o p**a flasca. Monteaz-o gen Japan style.

asta ma gandeam si eu..ca o sa cam arate urat daca nu decupez din bara. Japan style? O poza? si niste sugestii? ca e cam greu cu roata aia de rezerva acolo...

Devu 16-11-12 15:02

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 5250370)
asta ma gandeam si eu..ca o sa cam arate urat daca nu decupez din bara. Japan style? O poza? si niste sugestii? ca e cam greu cu roata aia de rezerva acolo...

Ceva de genul. Poate nu asa de "agresiv".

iulian.harabagiu 16-11-12 15:04

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5250376)
Ceva de genul. Poate nu asa de "agresiv".

ok, se rezolva :twisted:

Roly94 19-11-12 19:47

Japanese style si agresiv,ma gandesc eu la boso.Ce zici de un boso mai subtil ?:D

iulian.harabagiu 19-11-12 19:50

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5254383)
Japanese style si agresiv,ma gandesc eu la boso.Ce zici de un boso mai subtil ?:D

...Ce inseamna acest boso?:shock:

marius.hdu 19-11-12 22:39

legat de toba ai facut o alegere buna ca ai luat una cu silencer am si eu cv asemanator e buna ca sunt momente cadn te dispera huruitu tobei ai pus silenceru si se face liniste :lol:...eu cred ca da bine pe masina chiar dak e una japan style;)
Bafta!

iulian.harabagiu 20-11-12 09:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by marius.hdu (Post 5254753)
legat de toba ai facut o alegere buna ca ai luat una cu silencer am si eu cv asemanator e buna ca sunt momente cadn te dispera huruitu tobei ai pus silenceru si se face liniste :lol:...eu cred ca da bine pe masina chiar dak e una japan style;)
Bafta!

Multumesc Marius! Cu siguranta o sa patesc la fel dupa ce o sa incep sa ma acomodez cu sunetul noii tobe. Nu ai un filmulet cu ea? Eu sper sa isi faca treaba si sa se auda frumos...cu toate ca e motor de 1.0.

1.O alta idee, venita in dimineata asta, legata de pozitionarea tobei (la care vreau si un raspuns) ar fi cea din desenul de mai jos (imi cer scuze pt calitate dar l-am desenat pe telefon): undeva in fusta de jos.

2.Are cineva idee din ce pot face traseul de la catalizator pana la finala?

p.s. Toba e cerculetul alb

Roly94 20-11-12 13:45

2 Attachment(s)
Cam despre asa ceva vorbeam....

iulian.harabagiu 20-11-12 16:38

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5255385)
Cam despre asa ceva vorbeam....

nu ma prea incanta...eu urmaresc sa integrez cat mai mult toba in caroserie :)

Devu 20-11-12 16:49

1 Attachment(s)
Stil Japan, integrata in caroserie :arrow:

iulian.harabagiu 20-11-12 17:56

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5255600)
Stil Japan, integrata in caroserie :arrow:

DA! exact asa...Devu vad ca stii exact ce vreau.

marius.hdu 20-11-12 18:26

toba isi va face treaba ft bine chiar si pe motor mic....nu am filmulet cu ea dar il poti intreba pe Devu ca el a auzito sati spuna o parere;)
Multa bafta in continuare

iulian.harabagiu 21-11-12 13:04

Quote:

Originally Posted by marius.hdu (Post 5255746)
toba isi va face treaba ft bine chiar si pe motor mic....nu am filmulet cu ea dar il poti intreba pe Devu ca el a auzito sati spuna o parere;)
Multa bafta in continuare

sa termine cei din service cu reparatiile si o sa o aud si eu pe a mea.
Multumesc!

iulian.harabagiu 01-12-12 19:13

2 Attachment(s)
Daca tot mai e timp pana va fi gata cap coada, sa ne ocupam de partea virtuala...

in lipsa de ocupatie, am modificat semnatura exact cum va arata masina. (inainte-dupa)

Bycristinel 02-12-12 00:42

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 5269679)
Daca tot mai e timp pana va fi gata cap coada, sa ne ocupam de partea virtuala...

in lipsa de ocupatie, am modificat semnatura exact cum va arata masina. (inainte-dupa)

hai ce tio iesit bn desenul chiar daca iti tremura mana :)) ... astept sa o vad si live:D:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning