Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Folie omologata vs. ionizare ??? (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28862-folie-omologata-vs-ionizare.html)

moza victor 28-08-08 10:42

Re: Folie omologata vs. ionizare ???

ionizatul e o porcarie am avut se zgarie usor ,curatarea geamului numai cu alcool da sa nul freci prea tare k se duce, la montare tre sa dea geamu jos, nasol daca ai luneta lipita, fara cheder k trebuie dezlipit si lipit la loc dupa ionizare cu numai dumnezeu stie ce lipici :). Folie omologata ,ma rog unde am pus eu ,pretul este la fel ca si la ionizat tot cu omologare ,ionizatul lam facut pe un passat care are 2 geamuri in plus fata de un auris pe care am pus foliile. Folii Lumar omologate sa n-ai treaba cu baietzii .

CRISTI I AM 19-02-10 01:50

Sal,eu unu sunt de parere ca folia e mult mai buna,cum ziceau si altii filte UV ,garantie , omologare si daca e pusa bine nu ai probleme...bine recunosc am doar luneta si geamurile spate,masina fiind 2 usi nu dau geamurile jos deci nu pot spune daca se zgarie sau etc... in constanta am pus-o si chiar daca am luneta mai bombata e pusa foarte bine :D meseriase fetele:D:)) cat despre gabori...m-au oprit unii din TL mi-au cerut omologari pe evacuare :)) desigur nu am avut si pe folie la folie nu au zis nimic :), si in Constanta si mai lejer cand m-au oprit am vrut sa le dau foaia cu omologare bla bla, mi-a zis sa ca nue nevoie ca nu se mai pune accent asa mult:)) imi zicea ca avea o problema daca aveam pe geamurile din fata,dar pentru cei care vor folie si pe fata pt filtru UV stiu ca exista transparenta ,e un pic mai scumpa parca ,mi-au spus fetele cand am pus folia:)

Messerschmitt 22-02-10 13:48

e cam mort acest topic data viitoare uitete la data..oricum din cate ma vazut nu se mai leaga politia des de folie...am avut toata masina folie deschisa.. si acum mi-am pus numa spatele foarte inchis...Odata am dat jos folia de pe fata ca mi-a cerut actele in rest dai dracu de militieni

Golf1 01-03-10 22:35

eu am pus folie cu transparenta 5% pe toate geamurile (neomologata), m`a costat 14 roni (doua pachete).
daca se ia de mine gaborii o dezlipesc in fata lor si a doua zi pun alta :)

Dadutu 03-06-10 15:45

folie omologata:)

ady smen 03-02-11 12:50

eu am inteles ca geamurile ionizate nu se omologheaza cica numai folia e adevarat eu am geamuri ionizate si ma tot opreste militzia si imi cere autorizatie si nam ca am fost la o firma de omologare si a zis ca geamurile ionizate nu le poate omologa intrebarea mea merge sa omologhezi geamurile ionizate?????

loloatevistul 05-02-11 10:58

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 675639)
am si eu o intrebare ca ma batea unu la cap ca exista geamuri ionizate care arata ca si folia.........adica negru, eu stiam ca daca e ionizat arata ca oglinda............?
:?: :?: :?:

Eu am pe pajero ionizate si sunt negre(laterale si luneta).

darck_angel64 05-02-11 11:05

Quote:

Originally Posted by loloatevistul (Post 4054931)
Eu am pe pajero ionizate si sunt negre(laterale si luneta).

de fabrica sau le-ai facut tu? daca asa vine masina din fabrica sunt omologate, daca le faci tu s-ar putea sa nu poata fii omologate, dar si aici e cu dus si-ntors, pt ca am un prieten care avea geamurile laterale spate si luneta ionizate si avea omologare, cei drept cam de mult.

loloatevistul 05-02-11 11:30

De fabrica,asa am cumparato de la Mitsubishi.

All times are GMT +2. The time now is 13:30.

- Copyright 2026 4Tuning