Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DNG (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/287622-e36-dng.html)

Tis-ul 14-08-12 19:26

Re: E 36 DNG

ti-am vazut "carcaletele asta negru", luni seara, mergeai in spatele unui X5 cu numere straine, spre centru. arata foarte bine, imi place cum se aude :D.

aprilia_sr 19-08-12 00:06

Felicitari pentru premiu....Best Coupe..:)

Darkside_89 19-08-12 16:56

Felicitari Jolt pentru premiu!!!!!!!!!!!!!!!!L-ai meritat!!!!!!!!!!!

Joltanu` 19-08-12 23:11

1 Attachment(s)
Multumesc mult baieti.
M-am simtit foarte bine la meeting, pacat ca am fost mai putin prezent din cauza nuntii, de unde mai fugeam sa mai vin in camping:-).

PS: Daca are cineva poze cu masina, il rog sa posteze si aici.

Multumesc!

motzu 19-08-12 23:21

mi-a parut bine sa te cunosc joltanule si sa iti admir masinuta:D
FELICITARI PENTRU PREMIU!

Joltanu` 19-08-12 23:29

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5144086)
mi-a parut bine sa te cunosc joltanule si sa iti admir masinuta:D
FELICITARI PENTRU PREMIU!

Multumesc, esti un baiat de nota 10 si ai o masina pe masura!

Nosfer 20-08-12 00:50

Felicitaaari si pt. premiu dar si pentru faptul ca ai venit de la nunta sa stai printre pisici si nebuni - Superba masina, pe masura ce ma uitam mai atent imi placea tot mai mult si mai mult.. Rar vezi o masina atat de bine pusa la punct.

Alex1187 20-08-12 18:11

Felicitari pentru cupa Joltane ;)
Ai meritat-o :D . Felicitari si pentru masina ta si sa ai grija de ea ;)

Joltanu` 21-08-12 11:13

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 5144194)
Felicitaaari si pt. premiu dar si pentru faptul ca ai venit de la nunta sa stai printre pisici si nebuni - Superba masina, pe masura ce ma uitam mai atent imi placea tot mai mult si mai mult.. Rar vezi o masina atat de bine pusa la punct.

Multumesc! Imi place mult masina ta si ma bucur ca ne-am revazut. Pacat ca sambata seara nu a mai fost ''miscare'', ca am si plecat degeaba de la nunta dupa 10:lol:

Quote:

Originally Posted by exploitu (Post 5144748)
Un e36 pe gustul meu. Culoarea, interiorul, jantele, simplitatea... felicitari pt proiect!
Sper sa ramana asa, sa nu urmeze trend-ul cu jante cu miez auriu, proiectoare galbene si ltw.

Multumesc, jante aurii in nici un caz deoarece m-am chinuit cu astea o gramada de timp sa iasa full polis si nici nu ar da bine cu culoarea masinii, iar despre proiectoare si ltw pot zice, ca nu prea ma atrag.:-)

Quote:

Originally Posted by Alex1187 (Post 5145078)
Felicitari pentru cupa Joltane ;)
Ai meritat-o :D . Felicitari si pentru masina ta si sa ai grija de ea ;)

Ms mult si tu ai grija de a ta.

alzn0rbert 21-08-12 12:45

3 Attachment(s)
Felicitari si de la mine !!!
niste poze ,nu sunt cine stie ce....:)

Joltanu` 21-08-12 22:35

Quote:

Originally Posted by alzn0rbert (Post 5145970)
Felicitari si de la mine !!!
niste poze ,nu sunt cine stie ce....:)

Multumesc pentru poze si felicitari si tie pentru cupa!!!

DEVIL's Style 21-08-12 22:42

Quote:

Originally Posted by Joltanu` (Post 5146697)
Multumesc pentru poze si felicitari si tie pentru cupa!!!

Eu am ramas speechless cand ti am vazut masina , tot respectul meu , ma inclin in fata ta pentru ce ai facut din coupeul ala ! mult succes in continuare!

Joltanu` 21-08-12 23:08

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5146704)
Eu am ramas speechless cand ti am vazut masina , tot respectul meu , ma inclin in fata ta pentru ce ai facut din coupeul ala ! mult succes in continuare!

Multumesc pentru cuvintele frumoase, imi pare bine ca ne-am cunoscut, iar in legatura cu masina: mai e de lucru, mai sunt maruntisuri + ca masina a trecut o iarna deja si vine urmatoarea... dar toate se fac in timp. Iti urez mult succes cu a ta, abia astep sa ne mai vedem si poate vad si eu masina live.

luci4n_vl 22-08-12 08:47

felicitari pt premiu,ai o masina foarte frumoasa si bine intretinuta.tine`o asa si bucura`te de ea MAXIM!!!!!

DEVIL's Style 22-08-12 16:53

Quote:

Originally Posted by Joltanu` (Post 5146741)
Multumesc pentru cuvintele frumoase, imi pare bine ca ne-am cunoscut, iar in legatura cu masina: mai e de lucru, mai sunt maruntisuri + ca masina a trecut o iarna deja si vine urmatoarea... dar toate se fac in timp. Iti urez mult succes cu a ta, abia astep sa ne mai vedem si poate vad si eu masina live.

O sa ne vedem cu siguranta , conversia la kompressor la voi in brasov o fac, stiu ca mai sunt maruntisuri si pe mine tot asta ma omoara la masina , multumesc frumos de urari !

All times are GMT +2. The time now is 02:53.

- Copyright 2026 4Tuning